Tolóajtóval hosszú életű nyílászárót használhat!

Tolóajtóval hosszú életű nyílászárót használhat!

Egy tolóajtó a nyílászáró kíméletesebb használatát biztosítja! Óvja ingatlana állapotát modern nyílászárókkal!

A szállás kiadásban tevékenykedő vállalkozók jól tudják, hogy mennyire könnyen tönkre tud menni az ingatlan. A rendszeresen megforduló vendégek nyomában nem ritka, hogy törött bútor, leamortizált berendezés marad, idővel az ingatlant renoválni kell. A tulajdonosnak számolnia kell azzal, hogy karbantartásra, felújításra is költenie kell rendszeresen. A minőségi kiegészítők megválasztásával azonban elérheti, hogy a szállás kiadásra kevesebbet kelljen költenie.

A modern nyílászárók használatával nem csupán a magasabb komfortérzetet tudja kínálni a vendégeinek, de biztosítani tudja a hosszabb élettartamot is. Kiváló példa erre a tolóajtó, amit teraszokhoz terveztek. Az emelő-tolóajtó különlegessége az egyedi működésében rejlik. Nem egyszerű tolóajtóról van szó, hanem olyan szerkezetű nyílászáróról, ami megemelkedve könnyedén illeszkedik a helyére. A cégünk nyílászáró porfóliójában több fajta tolóajtó is elérhető, amiket ajánlunk a szállás kiadással foglalkozó érdeklődők figyelmébe is.

A Geneo és a Synego tolóajtók is alkalmasak arra, hogy a nagy üvegfelületeket könnyedén mozgassák. Egy nyaralónál nincs ideálisabb ingatlan ahhoz, hogy csupa üveg teraszajtót használjanak. Az üvegfelületek beengedik a napfényt és a panorámát sem rejtik el. A kertbe egyszerűen ki lehet lépni vagy csak nyitva hagyni a tolóajtót és élvezni a nyári időt.

A tolóajtó emelő-toló rendszere segíti a kíméletes nyílászáró használatot, mert az ajtó keret nincs kitéve felesleges fizikai hatásoknak. Az ajtó nem csapódik, nem vágódik ki, csupán egy mozdulattal a helyére kerül. Ennek köszönhetően a  nyílászáró nem szorul javításra vagy cserére hosszú ideig. A tolóajtók modern kivitelben, energiatakarékos, betörésvédelemmel ellátott változatban készülnek, ellátva olyan komfort kiegészítéssel, mint hőszigetelés, hanggátlás,vízzárás, valamint szélállóság.

A Geneo és Synego emelő-toló ajtókról tudjon meg többet!