Tolóajtó rovarhálók

A ROLTEK tolóajtó rovarhálói elsősorban nagy nyílásokhoz használják, pl. emelő- tolóajtók, toló-bukó ajtókhoz, télikertekhez vagy erkély és terasz ajtókhoz.

KOMFORT ÉS DESIGN A TÖKÉLETES HARMONIÁBAN

A tolóajtó rovarhálók ideális megoldást nyújtanak nagy nyílászárókhoz. Lehetővé teszik a nagy, összekapcsolt szövetfelületeket, amelyek átlátszó kilátással rendelkeznek. Minden lehetséges egy- hat szárnyas installációban, 9 x 3 méteres méretig.

TOLÓAJTÓ ROVARHÁLÓ

Az elegáns ROLTEK tolóajtó rovarhálók főleg a nagy nyílásokhoz használják, pl. emelő- és tolóajtók, toló-bukó ajtók, télikertek vagy erkélyek és terasz nyílások. Legfeljebb hat szárnyas konstrukció kivitelezhető. A kis beépítési mélység ellenére a profilok rendkívül robosztusak, és nagy, összekapcsolt szövetfelületeket biztosítanak a külső látvány érdekében. Az opcionális fogantyúszalagok vagy a lábfej működtetéséhez szükséges mélyedés garantálja a könnyű kezelhetőséget a finom mozgású sínben. A ROLTEK kérésre matricákkal látja el a szúnyoghálót, hogy véletlen se haladjon át rajta csukott állapotban a használója.

HANGTALAN ÉS STRAPABÍRÓ

A csendes, rozsdamentes acél csapágyakkal rendelkező vezetők tartós és egyszerű használatot biztosítanak. Az pántok magassága állítható és automatikusan a vezetősín fölé állnak, így pontosan vezérelhetőek a szárnyak.

KÜLÖNBÖZŐ ANYAGTÍPUSOK

Különböző felhasználási célokra speciális szövetek szükségesek. Ezért kínáljuk Önnek a legkiválóbb, legmagasabb minőségű tartós anyagot minden felhasználáshoz és személyes preferenciáihoz, időtálló szépséggel

NAGY MÉRETŰ HÁLÓK VARRÁSOK NÉLKÜL

A nagy felületek elegánsan kivitelezhetőek, mindenféle megszakítás vagy varrat nélkül. Ezekben az esetekben a matricák is hozzáadhatóak. hogy véletlen ne menjünk át a hálón.

LÁBBAL NYITÁS, KÉZ NÉLKÜLI MOZGATÁS

A ROLTEK lábtámaszok lehetővé teszik, hogy a szárnykeret mindkét irányban kinyitható legyen. Nagyon csendesen, automatikusan, önmaguktól is bezárulnak. Ez különösen fontos olyan gyerekeknél, akik gyakran elfelejtik, hogy az áthaladás után zárják vissza a hálót. A speciális forgószerkezet-technológia biztosítja a tartós funkcionális hatékonyságot.

MEGERŐSÍTETT SARKOK A TARTÓS MŰKÖDÉSÉRT

A kis rögzítési mélység ellenére fontos számunkra a nagy merevség, így kifejezetten kemény fémből készült darabok kerülnek felhasználásra.

XXL TOLÓAJTÓ BEÉPÍTÉS

Nagyon nagy hálók is telepíthetőek. A szárnyanként 240 x 350 cm-es felületek is lehetségesek. Kérje szakembereink véleményét!

KUTYA, MACSKA AJTÓK

A szeretett kisállatokra is gondoltunk. Ajtók felszerelhetők macska- vagy kutya bejáratokkal, valamint poliészterből készültek ezért ellenállnak a karmolásoknak.

A termék előnyei

Tanusított termék

5 év garancia az új termékre

Könnyű utólagos felszerelés

Egyszerűen utólag szerelje be a rovarvédelmet

Egyedi kialakítás

Sokszínűség az Ön személyes igényeihez