Tetőablak redőnyök

A tetőablakos redőnyök optimális hőmérséklet szabályozást, hőszigetelést, hangszigetelést és árnyékolást biztosítanak.

A LEGJOBB VÉDELEM MINDEN ABLAK ÁLLÁSNÁL

Az alumíniumból készült, kiváló minőségű tetőablak redőnyök méretben és színben kombinálhatók az összes ismert tetőablak-gyártóval. Szükség esetén egyedi gyártású verziókat is gyártunk. A tartósságot kiváló minőségű anyagok használata biztosítja. A funkcionális és modern kialakítás megakadályozza az esővíz vagy a hó felépítését a redőnyökön. A sztenderd motorhajtás könnyen kezelhető és megbízható klimatikus árnyékolórendszert hoz létre. Ezenkívül energiát takaríthat meg egy napelemmodul segítségével, mivel az elektromos vezérlés 100% -ban erre is tud támaszkodni.

VECTO ALUMINIUM-REDŐNY RENDSZER

A ROLTEK megújuló és fenntartható energiára épül, és kifejlesztette ezt az egyedülálló tetőablak-redőnyrendszert a napelemekkel való használatra. Megvédi a naprendszerét a túlmelegedéstől, ezért a napelemek károsodástól mentesek.

HASZNÁLATI LEHETŐSÉGEK

A redőnyöket egyszerűen kapcsolóval vagy távirányítóval vezérelheti. A tápegység 220 V AC-t igényel. Örömmel tanácsoljuk Önt!

Működés kapcsolóval

alapértelmezett

Távoli

vagy opcionálisan okostelefonon keresztül

VÉGTELEN SZÍNKOMBINÁCIÓK

A ROLTEK összes redőnyrendszere kiemelkedik a tervezési lehetőségek sokfélesége miatt. Legyen szó a különböző redőnyformák választékáról, amelyek illeszkednek a ház stílusához, vagy a 21 profilszín kombinációjáról, amelyek több ezer egyedi tervezési lehetőséget kínálnak.

VECTO NAPELEMEKRE VALÓ TELEPÍTÉSE

A ROLTEK megújuló és fenntartható energiára épül, és kifejlesztette ezt az egyedülálló tetőablak-redőnyrendszert a napelemekkel való használatra. Megvédi a napelemrendszerét a túlmelegedéstől vagy jégesőtől, ezért a napelemek károsodása csökken.

VECTO TELEPÍTÉSE TETŐABLAKRA

A házon belüli fejlesztésünk a VECTO, amely tetőablakokhoz alkalmazható.

VECTO LAMELLA TÍPUSOK

Alumínium redőnynyílásaink extrudált üreges kamrákból készülnek, és emiatt különösen erősek a lamella szerkezetek. Ezzel a lamella nemcsak árnyékot nyújt a túlzott fénytől és a naptól, hanem betörés elleni védelmet is nyújt.

VÁLTOZATOS TOK TÍPUSOK

A VECTO modell redőnyháza mind a PENTO, mind a RONDO redőnyházzal rendelhető. Döntsön, hogy melyikkel szeretné!

Korlátlan egyéniség

Válassza ki személyes kedvenc színét

Automatizálja a redőnyöket

Referencia kép galéria

A termék előnyei

Tanusított termék

5 év garancia az új termékre

Időjárás elleni védelem

Hőmérséklet és vakítás elleni védelem

Energiahatékonyság

Akár 30% energiamegtakarítás a ROLTEK segítségével