Színek és kiegészítők

HATÁROK NÉLKÜLI KREATIVITÁS!

Csak prémium minőségű anyagokat használunk termékeinkhez a ROLTEK-nél. Ügyfeleinknek a legmagasabb osztályú termékeket szeretnénk kínálni. A fő anyag az alumínium. Mindig porszórt, ezért soha nem igényel extra festést. Mindazonáltal a RAL színek fantasztikus választékából is szabadon választhat. A ROLTEK-nél szó szerint minden lehetséges!

KEZELÉSI LEHETŐSÉGEK

Válasszon különböző irányítási típusok közül a ROLTEK zsaluziák működtetéséhez

TÁVOLI

kényelmesen a ház bármely pontjáról

Működés kapcsolóval

egyszerűen egyetlen gombnyomással

Működés kapcsolóval

Bedienung per Handy App

hajtókar

később motorra is frissíthető

KÜLÖNBÖZŐ VEZETÉKNÉLKÜLI MEGOLDÁSOK

A ROLTEK modern vezeték nélküli vezérlésével kényelmesen vezérelheti a redőnyöket és zsaluziákat az otthoni környezetben. Egy gombnyomással a jobb életminőségért! Az egyszerű vezérlés és a kiemelkedő kivitelezés mellett a ROLTEK vezeték nélküli vezérlése további kellemes velejárója, hogy eltűnnek a mechanikus alkatrészek, kurblik és gurtnik.

IDŐJÁRÁSI VISZONTAGSÁGOK

A ROLTEK redőnyeit és zsaluziáit nap- és szélérzékelővel is felszerelheti úgy, hogy az időjárási viszonyoktól függően automatikusan kinyíljanak vagy zárjanak.

TAHOMA OKOS OTTHON

A TAHOMA Smart Home egység központi otthoni vezérlőrendszerként működik, és működtetheti a redőnyök és zsaluziák idő- és napi rutinjellegét, a meghatározott életritmus szerint. A TAHOMA Smart Home egyszerűen csatlakozik a LAN útválasztóhoz, majd a böngészőn keresztül elérhetővé válik az operációs vezérlés, és a kiszolgáló meglévő adókon keresztül programozható. A TAHOMA Intelligens Otthoni rendszer – modern technológia az időknek megfelelően.

SZÍNEK AZ ÖN OTTHONÁBA

LAMELLA DIZÁJN

Az „S” és „P” lamellák szélsőséges időjárási hatásoknak vannak kitéve. Közvetlen napfény, magas hőmérséklet nyáron és jeges-havas hideg télen. Mindezen igényekhez különböző alumínium lamellákat fejlesztettünk ki, a színezés és fényesség tartóssága garantált.

ELÉRHETŐ SZÍNEK

A lamellák 10 különböző színben kaphatóak, de a ROLTEK lehetővé teszi, hogy minden elképzelhető RAL színben le tudja gyártani a termékeket az Ön kérése szerint.

PORSZÓRT ALUMINIUM

A ROLTEK tokok, vezetősínek és rovarhálók szélei alumíniumból készülnek, és minden RAL és NCS színben kaphatók. Minden alumínium komponens porszórt és soha nem kell festeni.

8 ALAPSZÍN ÉS SZÁMTALAN RAL SZÍN

A ROLTEK számtalan lehetőséget kínál az egyéniség számára az alumínium alkatrészeken 8 különböző színben. Ha nem találja meg, amit keres, akkor segíthetünk a RAL-spektrum minden színének megvalósításában. Bízza rá magát nyugodtan szakembereinkre!

RENDSZEREK INTEGRÁLT ÜVEGES BUKÁSVÉDELEMMEL

Vezetősín redőnyökhöz és üvegkerítésekhez. Opcionálisan beépített rovarvédelmi rács is.

Innovatív megoldás a francia erkélyekre

A padlótól a mennyezetig érő üvegezés iránya elengedhetetlenné teszi az ablakok hatékony leesését. A ROLTEK új integrált üvegzuhanás elleni védelme egyesíti a maximális biztonságot a stílusos dizájnnal.

Az üvegkorláton keresztül a kilátás kifelé korlátlan marad. Ezenkívül többszörös napfényt biztosít, és magas szintű kényelmet biztosít a ház lakóinak.

számára Külső tokos és Ráépített tokos Rendszerek

Az új ROLTEK integrált esésvédelmi megoldás kompatibilis az összes elülső és HERO.5 felülre szerelt rendszerrel.

AZ INTEGRÁLT ROVAR KÉPEK LEHETŐSÉGE

Ezenkívül a rendszertől függően beépíthető egy rovarháló, amely az esésvédelem felső szélén záródik. Az építési folyamattól függően az üveg csak egyszerűen a homlokzat befejezése után szerelhető be.