Színek és kiegészítők

HATÁRTALAN KREATIVITÁS!

Csak prémium minőségű anyagokat használunk fel termékeinkhez a ROLTEK-nél. Ügyfeleinknek a legmagasabb osztályú termékeket szeretnénk kínálni. A fő anyag az alumínium nálunk. Mindig porszórt ezért soha nem igényel extra festést. Mindazonáltal a RAL színek fantasztikus választékából is választhat. A ROLTEK-nél szó szerint minden lehetséges!

PORSZÓRT ALUMINIUM

A ROLTEK keretek, vezetősínek és rovarhálók szélei alumíniumból készülnek, és minden RAL és NCS színben kaphatóak. Minden alumínium komponens porszórt és soha nem kell újrafesteni.

Időjárásálló és stabil

A rovarvédő szövet üvegszálból, poliészterből vagy rozsdamentes acélból készült. A szövet nagyon stabil és időjárásálló. Szürke vagy antracit színben kapható.

8 ALAPSZÍN ÉS SZÁMTALAN RAL SZÍN

A ROLTEK számtalan lehetőséget kínál az egyéniség számára az alumínium alkatrészeken 8 különböző színben. Ha nem találja meg, amit keres, akkor segíthetünk a RAL-spektrum minden színének megvalósításában. Bízza rá magát nyugodtan szakembereinkre!

A MEGFELELŐ ANYAG

ÜVEGSZÁLAS

Bízzon a tesztelt és kipróbált szabványos anyagban, amely műanyag bevonatú üvegszálból készült, és rendkívül szakadás és időjárásálló!

TRANSPATEC

Gyakorlatilag láthatatlan, 140% -kal nagyobb légáteresztő képességgel bír a normál anyagokkal szemben. Ellenállása kimagasló az időjárással és egyéb behatásokkal szemben.

TRANSPATEC FINOM HÁLÓ SZÖVET

Ez egy új rovarháló, amely a Transpatec és a Polltec hálótípusokat egyesíti. Hatékony védelmet nyújt a kis rovarok ellen a nagyon szűk lyukszélesség miatt, és az összes pollen 90% -át megtartja.

POLLTEC

Élvezze a frissítő nappalokat és az éjszakákat a pollenvédelmi funkciónak köszönhetően! Emiatt ez a védőháló optimálisan alkalmas az allergiában szenvedők számára.

MACSKA SZÖVET

A 7-szeres erősítésnek köszönhetően rendkívüli szakadástűrő háló.

ROZSDAMENTES ACÉL SZÖVET

A ROLTEK garantálja a rágcsálók és kis állatok elleni védelmet. Az anyag különösen alkalmas konyhai és pinceablakokhoz, mivel rendkívül tartós és könnyen tisztítható.