Színek és kiegészítők

HATÁROK NÉLKÜLI KREATIVITÁS!

Csak prémium minőségű anyagokat használunk termékeinkhez a ROLTEK-nél. Ügyfeleinknek a legmagasabb osztályú termékeket szeretnénk kínálni. A fő anyag az alumínium. Mindig porszórt, ezért soha nem igényel extra festést. Mindazonáltal a RAL színek fantasztikus választékából is szabadon választhat. A ROLTEK-nél szó szerint minden lehetséges!

FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉGEK

Válasszon különböző fajták közül az új ROLTEK redőnyök működéséhez.

Távoli

kényelmesen a ház bármely pontjáról

szalaggal

később motorra is frissíthető

hajtókar

később motorra is frissíthető

Működés kapcsolóval

egyszerűen egyetlen gombnyomással

intelligens

okostelefonon futó alkalmazással

REDŐNY GURTNI 3 KÜLÖNBÖZŐ SZÍNBEN

A ROLTEK összes redőnyrendszere a kialakítási lehetőségek sokfélesége miatt kiemelkedik. Három különböző színváltozatban választhatóak a gurtni automaták.

KÜLÖNBÖZŐ VEZETÉKNÉLKÜLI MEGOLDÁSOK

A ROLTEK modern vezeték nélküli vezérlésével kényelmesen vezérelheti a redőnyöket az otthoni környezetben. Egy gombnyomással – jobb életminőség. Az egyszerű vezérlés és a kiemelkedő kivitelezés mellett a ROLTEK vezeték nélküli vezérlése további kellemes mellékhatással jár: A beltéri redőny gurtnik eltűnnek, és kényelmes otthont biztosítanak a tervezéshez.

BIZTONSÁGOS ROLTEK MOTOROK

Olyan merev feltolásgátlóval dolgozunk, amelyek biztosítják a redőny szilárd lezárását. Az új zárószerkezetnek köszönhetően az egyedülálló beépíthető műanyag reteszelőgyűrű lehetővé teszi a szellőztetést.A ROLTEK redőny technológiájának célja, hogy mindig a megfelelő kialakítás kerüljön kivitelezésre a biztonság és a kényelem tekintetében.

TAHOMA OKOS OTTHON

A TAHOMA Smart Home központi otthoni vezérlőrendszerként működik, és működtetheti a redőnyök idő- és napi rutinjellegét a meghatározott életritmus szerint. A TAHOMA Smart Home egyszerűen csatlakozik a LAN útválasztóhoz, majd a böngészőn keresztül elérhetővé válik az operációs vezérlés, és a kiszolgáló meglévő adókon keresztül programozható. A TAHOMA Smart Home – a modern technológiai időknek megfelelően.

Színek az Ön otthonába

ALUMINIUM LAMELLÁK

A poliuretánból habosított alumínium lamellák tartósak és ellenállnak az időjárásnak. Rendkívül ellenállnak az UV fényhatásoknak, a hőnek, a hidegnek és az esőnek. A vastag lakkbevonat évtizedekig megőrzi friss megjelenését, és a profilok soha nem igényelnek festést. 21 modern színtónusban kaphatóak, amelyek számtalan tervezési lehetőséget biztosítanak otthonának.

ALUMINIUM BIZTONSÁGI LÉCEK

A még nagyobb biztonság érdekében a speciális poliuretán töltet ajánlott. A bauxitból származó anyag teljesen korrózióálló és 100% -ban újrahasznosítható. A kompozit konstrukciónak köszönhetően a redőnylécek rendkívül erősek és mégis nagyon könnyűek. Az alumínium profilok rendkívül ellenállnak az UV fényhatásoknak, a hőnek, a hidegnek és az esőnek. A vastag lakkbevonat évtizedek óta megőrzi friss megjelenését, és a profilok soha nem igényelnek festést.

SZINTETIKUS LÉCEK

A ROLTEK műanyag redőnylécei kiváló minőségű és tartós értékű anyagokból készülnek. A profilokat különböző szélességben kaphatja meg, attól függően, hogy mennyire magas és milyen széles az ablak, és mennyi hely áll rendelkezésre a feltekert redőny számára. 6 színben kapható.

REDŐNYTOKOK, ZÁRÓ LAMELLÁK ÉS VEZETŐSÍNEK SZÍNEI

Az ablak felett látható lehet a redőnyház. A ROLTEK gyakorlatilag számtalan lehetőséget kínál az egyéniség kialakítására, a fóliázáson túl alumínium panelekkel 8 különböző színben és 220 RAL színben is elérhetőek ezek az alkatrészek.

RENDSZEREK INTEGRÁLT ÜVEGES BUKÁSVÉDELEMMEL

Vezetősín redőnyökhöz és üvegkerítésekhez. Opcionálisan beépített rovarvédelmi rács is.

Innovatív megoldás a francia erkélyekre

A padlótól a mennyezetig érő üvegezés iránya elengedhetetlenné teszi az ablakok hatékony leesését. A ROLTEK új integrált üvegzuhanás elleni védelme egyesíti a maximális biztonságot a stílusos dizájnnal.

Az üvegkorláton keresztül a kilátás kifelé korlátlan marad. Ezenkívül többszörös napfényt biztosít, és magas szintű kényelmet biztosít a ház lakóinak.

számára Külső tokos és Ráépített tokos Rendszerek

Az új ROLTEK integrált esésvédelmi megoldás kompatibilis az összes elülső és PURO 2 felülre szerelt rendszerrel.

AZ INTEGRÁLT ROVAR KÉPEK LEHETŐSÉGE

Ezenkívül a rendszertől függően beépíthető egy rovarháló, amely az esésvédelem felső szélén záródik. Az építési folyamattól függően az üveg csak egyszerűen a homlokzat befejezése után szerelhető be.