Szalagfüggöny árnyékoláshoz, térelválasztásra!

Szalagfüggöny árnyékoláshoz, térelválasztásra!

A szalagfüggöny egy alul értékelt beltéri árnyékoló! Tudja meg, hogy miért és hol érdemes ilyen függönyöket szereltetni az ablakokra!

A szalagfüggöny ismert beltéri árnyékoló, amivel mégsem találkozunk olyan gyakorisággal, mint amennyire az indokolt lenne. A szalagfüggöny sok olyan tulajdonságot birtokol, ami az igazán jól kihasználható árnyékolók sorába emeli. A vásárlók többsége nem ezt az árnyékolót választja, mert túlságosan egyszerűnek, unalmasnak, irodai jellegűnek találja, pedig már elérhetőek az eredeti, szürke változattól eltérő, színes lamellás függönyök is.

szalagfüggöny többféle alapanyagból készülhet, gyártják pamutból, üvegszálból vagy poliészterből is. Mindegyik anyag impregnált bevonatot kaphat, ezek lamellák pedig portaszító tulajdonsággal rendelkeznek. A szalagfüggöny ennek köszönhetően nem porosodik, kevesebb törődést igényel. A tisztítása anélkül lehetséges, hogy le kellene szerelni a helyéről a függönyt, nedves szivaccsal, ronggyal el lehet végezni.

A szalagfüggöny nagy üvegfelületekhez is tervezhető, a karnisba épített szerkezet segítségével könnyen lehet mozgatni a teljes lamella sort. A lamellák működtetése hagyományosan zsinórral történik, de a korszerű megoldások között találjuk a motoros mozgatású szalagfüggönyöket is. Az árnyékoló felszerelésének nem szabnak határt a különféle kialakítású belső terek sem, mert egyenes és íves, valamint ferde felülethez is illik a szalagfüggöny. Nem csupán árnyékoló válhat belőle otthon, irodában, hotelben, ügyfélfogadó térben, hanem a térelválasztásban is nagy sikerrel alkalmazható. A több irányba mozgatható lamellákkal összefüggő, zárt felületként használható a szalagfüggöny vagy a fény szabályozására is ideális eszköz.

A szalagfüggönyt Mosonmagyaróvárról tudja megvásárolni, ha minket választ és az általunk forgalmazott árnyékolókból rendel. A termékekről és a vásárlásról is tudunk további információkat nyújtani az érdeklődőknek. Nincs más dolga, csak a cégünk weboldalán szereplő elérhetőségeken kapcsolatba lépni velünk!