Szalagfüggönyök

A szalagfüggönyök ára és minősége is összhangban van egymással

Egyre népszerűbb megoldás irodák, közintézmények ablakainak árnyékolására, de meghitt családi otthonok belső árnyékolására is kiválóan alkalmas, bő színválasztékának és különböző anyagmintáinak köszönhetően. Aki nem szeretne a sorba beállni és valami másra vágyik, mint a textil árnyékolók használata, annak ajánljuk figyelmébe a szalagfüggönyöket!

ára és minősége is összhangban van egymással

Ez a típusú árnyékoló első sorban irodákban, közintézményekben elterjedt, de ha megnézzük, más országok otthonainak ablakain is feltűnik. Ez nem is olyan meglepő, hiszen mindent képes teljesíteni azok közül a jellemzők közül, amik a hagyományos függönyöket is jellemzik. Egy szalagfüggöny nagyon dekoratív választás. Lehet visszafogott, világos színű, amilyet az irodák ablakain is látunk, de lehet akár színes vagy mintás is. Talán kevesen tudják, hogy ezekből az árnyékolókból is nagy választék létezik, ha árnyalatokról és mintákról van szó. Nem kell tehát kompromisszumot kötnie azzal, hogy az Ön számára unalmas fehér színben választ szalagfüggönyöket. 

Kivételes anyaghasználat

A karnis 45 x 25 mm-es fehérre színterezett húzott alumínium profilból készül, a benne található szerkezet biztosítja a lamellák forgatását és elhúzását. A lamellák 127 mm szélesek, de már megtalálják a 89 mm-es változatot is.

Testreszabhatóság

Anyagát tekintve az olasz Technolight cég impregnált poliészter, pamut és üvegszál alapú szennytaszító anyagait használjuk. A különböző mintázatú 11 féle anyag, közel 75 szín közül válogathatnak, garantáltan megtalálják irodájuk vagy lakásuk bútoraihoz vagy falához legjobban harmonizáló színt. 

Egyszerű használat

A gyöngylánc segítségével könnyen kezelhető, a beengedni kívánt fénymennyiség jól szabályozható a lamellák beállításával. Kezelése több megoldást biztosít, ez lehet akár középről kétfele gyűjtő, a kezelőtől jobb vagy baloldalra gyűjtő. Halk és akadálymentes mozgatás, állítható lamellák és szennytaszító anyagok jellemzik a szalagfüggönyöket. A kezelésük és a tisztán tartásuk is gyerekjáték, nem okoznak plusz fáradtságot!

A termék előnyei

Minőségi anyaghasználat

11 féle anyag, közel 75 szín

Könnyű tiszíthatóság

 speciális vegyszerekkel és géppel az átlagos szennyeződések tisztíthatóak

Kivételes minőség

olasz Technolight impregnált poliészter, pamut és üvegszál alapú szennytaszító anyagait használja.