Reluxák

Az örök kedvenc reluxa

Irodák és lakások kedvelt árnyékolói, praktikus és esztétikus, gazdag színválasztéka révén a lakás színeihez tudjuk igazítani, akár térelválasztóként is nagyszerűen alkalmazható. Alkalmazása szinte határtalan lehetőséget nyújt, hiszen bármilyen ablakra illetve ajtótípusra felszerelhető. 

Árnyékoló, mint dekoráció. Stílusos enteriőr reluxával, pliszével

A reluxa igazi klasszikus, egy árnyékoló, ami évtizedek óta kedvelt választás lakásokban, irodákban és a szolgáltatóiparban is. Elsősorban egyszerű kezelhetősége és praktikussága révén lopta be magát az életünkbe, de mellette szól az is, hogy szinte bármilyen nyílászáró esetén alkalmazható, legyen az ablak vagy ajtó, sőt, megállja a helyét térelválasztóként is. A pliszé egy harmonikaszerűen összehajtott árnyékoló, ami egészen hajaz a hagyományos reluxára, mégis egy kicsit más. Szintén jó választás lakásokba és irodákba, alkalmazható olyan esetekben is, amikor más árnyékoló szóba sem jöhetne, hiszen a legkülönfélébb ablakformákhoz illik, akár tetőtérbe is nagyszerű választás.

Széleskörű felhasználás

Irodák és lakások kedvelt árnyékolói, praktikus és esztétikus, gazdag színválasztéka révén a lakás színeihez tudjuk igazítani, akár térelválasztóként is nagyszerűen alkalmazható. Alkalmazása szite határtalan lehetőséget nyújt, hiszen bármilyen ablakra illetve ajtótípusra felszerelhető. 

Nagyfokú testreszabhatóság

A reluxák alkalmazása szinte határtalan lehetőséget nyújt, hiszen bármilyen ablakra illetve ajtótípusra felszerelhető. A lamellák 16 és 25 mm-es alumíniumból gyártódnak. Üvegpálcás reluxánál a lamellák felhúzását a karnis oldalán kivezetett zsinórokkal lehet szabályozni, rögzítésüket a kivezetésnél alkalmazott súlyzár végzi, amelyet a zsinórok húzásirányával lehet szabályozni. A lamellák forgatását, a fény mennyiségét és irányát, a fejsín oldalán üvegpálcával vezéreljük, amely egy kis csigahajtás segítségével vezérli a lamellákat.

Motoros vezérelhetőség

Akár Somfy motorral is működtethető, ez esetben a fejsínbe épített apró gyengeáramú motor végzi mind a felhúzást, mind a lamellák forgatását. Ez a megoldás 24 V-os transzformátoros rendszert igényel. Elemes motorral elektromos hálózat kiépítése szükségtelen, de csak a lamellák forgatását lehet vele vezérelni. A lamellák függőleges elmozdítását manuálisan zsinórral kell végezni.

Terjedelmes színválaszték

A termékről elmondható, hogy kiváló minőségű, az igényes vásárlók számára kínál széles színválasztékot. Az 117 színárnyalat közül biztosan megtalálja az Ön számára tökéletes árnyalatot. A reluxák szintén magas minőséget képviselnek, és az Ön igényei szerint akár fehér vagy a RAL színskála bármelyik színére színterelhetőek.

A termék előnyei

MINŐSÉGI ANYAGHASZNÁLAT

A lamellák 16 és 25 mm-es alumíniumból gyártódnak

SZÉLESKÖRŰ FELHASZNÁLÁS

Lehet jobb vagy bal oldali, rögzíthető a mennyezetre és a homlokzatra

széles színpaletta

117 szín, reluxák esetén a RAL színskála bármely színében