Ráépített tokos zsaluziák

Ez a típusú zsaluzia teljesen rejtve marad, mivel az ablak tetejére építhető.

IDEÁLIS FELÚJÍTÁSOKHOZ ÉS ÚJ ÉPÜLETEKHEZ EGYARÁNT

A ROLTEK ráépített tokos zsaluziák egyaránt használatosak a nagyobb ingatlanfejlesztések és a magánháztartások területén is egyaránt, valamint új épületekben vagy felújításoknál is. Az ablak- és a rászerelt zsaluziák egyetlen egységet hoznak létre, mert a zsaluziák az ablakra vannak szerelve, majd egy munkamenetben telepítve vannak az ablakkal együtt a falnyílásba. Ily módon hatékonyan eltűnnek a homlokzatban. Az árnyékoló rendszerek minden típusú ablakra illeszkednek, és tökéletesen tömítenek, szigetelnek. A szintetikus anyagok kiváló minőségű elemei időjárásállóak és jól ellenállnak az UV-sugaraknak. A felső tokos zsaluziák vakolat- és klinker tégla homlokzatokhoz is rendelkezésre állnak, beleértve a rovarhálós vagy motoros korszerűsítést vagy utólagos felszerelését.

HERO.5 RÁÉPÍTETT TOKOS ZSALUZIÁK

A HERO.5 ráépített tokos zsaluziák egyaránt használatosak a nagyobb ingatlanfejlesztések és a magánháztartások területén is egyaránt, valamint új épületekben vagy felújításoknál is. Az ablak- és a rászerelt zsaluziák egyetlen egységet hoznak létre, mert a zsaluziák az ablakra vannak szerelve, majd egy munkamenetben telepítve vannak az ablakkal együtt a falnyílásba. Ily módon hatékonyan eltűnnek a homlokzatban. Az árnyékoló rendszerek minden típusú ablakra illeszkednek, és tökéletesen tömítenek, szigetelnek. A szintetikus anyagok kiváló minőségű elemei időjárásállóak és jól ellenállnak az UV-sugaraknak. A felső tokos zsaluziák vakolat- és klinker tégla homlokzatokhoz is rendelkezésre állnak, beleértve a rovarhálós vagy motoros korszerűsítést vagy utólagos felszerelését.0,50

BEÉPÍTETT ROVARHÁLÓ

A ROLTEK HERO a megfelelő választás, ha optimális árnyékolást és teljes rovarvédelmet szeretne! Segítségével egyetlen mozdulattal elkerülheti, hogy bosszantó rovarok bejuthassanak otthonába. Ha nincsen rá szüksége a nap folyamán vagy a hideg évszakban, a szakadásmentes és rendkívül áttetsző Transpatec szövet teljesen felhúzható a zsaluzia tokba A telepítés azonnal vagy későbbiekben is lehetséges.

JÓ MINŐSÉGŰ SZÚNYOGHÁLÓ

A ROLTEK kínálja a legváltozatosabb rovar elleni védelmi rendszereket a különféle árnyékolókhoz.

3 különböző típusú háló

A megoldás minden helyzetre!

Észrevehetetlen

hátsó reluxa

KÉNYELMES

húzással

KÉNYELMES

kattintórendszerrel

MAXIMÁLIS SÖTÉTÍTÉS

A HERO zsaluziák maximális sötétítést biztosítanak és nagyon hasonlóak a klasszikus zsaluziákhoz. Tapasztalja meg a termék valós példáját bemutatótermünkben!

REDŐNY - HASONLÓ MEGJELENÉS

A ROLTEK HERO lamellái tökéletesen illeszkednek a redőnyök léceihez kinézetben. Ez lehetővé teszi, hogy szinte korlátlan tervezési szabadságot alkalmazzon otthonának személyre szabásában.

LAMELLA DIZÁJN

Az „S” és „P” lamellák a szélsőséges időjárási hatásokra vannak tervezve. Közvetlen napfény, magas hőmérsékleten nyáron és hideg jég és hófúvás télen. A külső behatások ellenére a zsaluziák motorizációja kiváló. Mindezen igényekhez különböző alumínium lamellákat fejlesztettünk ki. Tartós szín és fényesség garantált.

EGY TOK SZERKEZET ZSALUZIÁKNAK ÉS REDŐNYÖKNEK IS

The PURO 2.XR tok lehetővé teszi, hogy egy típusú tokszerkezetben vagy zsaluziát, vagy redőnyt helyezzünk el. Így lehetővé téve, hogy tökéletesen és problémamentesen tudja kombinálni a zsaluziáit vagy redőnyeit. Ez végtelen szabadságot ad az egyedi igényeknek és elképzeléseknek.

VEZETŐSÍNEK

A HERO.1X speciális vezetősínek nagyobb biztonságot nyújtanak, mivel a telepítés után nincsenek látható csavarok. A betörők nem tudják lecsavarni a vezetősíneket az ablakszerkezetről.

ZAJCSÖKKENTÉS GUMIBETÉTEK SEGÍTSÉGÉVEL

Minden ROLTEK vezetősín gumibetétekkel van ellátva, amelyek garantálják a redőnyök és zsaluziák zajmentes működését.

TARTÓSSÁG GARANTÁLVA

A vezetőzsinórok keményebbek, erősebbek és biztonságosabbak, mert az általunk használt KEVLAR® anyag van a zsinór magjában. A vezetőzsinór könnyű, robusztus és különösen tartós. Termékeink rendkívül strapabíróak: fémből készült vezetőcsavarokkal vannak ellátva a lamellák, és a hurokkábelek krómhorgokkal vannak felszerelve.

Korlátlan egyéniség

Válassza ki személyes kedvenc színét

Automatizálja a redőnyöket

Referencia kép galéria

A termék előnyei

Tanusított termék

5 év garancia az új termékre

Időjárás elleni védelem

Hőmérséklet és vakítás elleni védelem

Egyedi kialakítás

Sokszínűség az Ön személyes igényeihez