Ráépített tokos redőnyök

Az egyszerű válasz, akár új épületek, akár felújítások esetén. A felsőre szerelt redőnyök az ablakra vannak szerelve, majd az ablakkal a nyílásba kerülnek. Ez egy olyan építési módszer, amely előnyeit különösen a jó hőszigeteléssel mutatja. A téli hónapokban akár 30% -ot is megtakaríthat az energiaigényére.

SZÉP MEGJELENÉS TALÁLKOZÁSA A KIVÁLÓ HŐSZIGETELŐ KÉPESSÉGGEL

A rendszereket egyaránt használják az ipari, társasházi és magán háztartási szektorban is, mivel a ROLTEK System biztosítja a teljeskörű tervezési szabadságot és befektetési biztonságot. A szintetikus elemek közül jelenleg a polisztirol szigetelőhéj és a poliuretán habból készült elemek között választhat. Mindkét redőnystílus kiemelkedik a legmagasabb hőszigetelési értékekkel. Emellett választhatunk, hogy egy rovarhálót integrálunk a rendszerbe (csak a KARO rendszerbe), de az utólagos motorizációra is lehetőség van.

KARO REDŐNY RENDSZER

A KARO belsőleg elhelyezkedő ellenőrzőpanelje, amely a hátsó vagy alsó nyílással rendelkezik, optimális hozzáférést tesz lehetővé a lehetséges szervizeléshez. Természetesen a KARO felszerelhető opcionálisan rovarhálóval vagy a motoros és automatikus vezérlési funkcióval is. Kedvelt választása magán- és kereskedelmi építési projektek számára egyaránt. Alapja kettős üreges kamrákból készül, ezáltal stabil, kiváló hőszigetelési képességgel és magas szintű hangszigetelő tulajdonsággal is bír. Mivel a rendszereket az ablakokkal szállítják és telepítik, előnye nemcsak a tervezési és kivitelezési fázisokban mutatkozik, de a hővédelemben is. Az ablak hőszigetelő képességének és a redőnyökkel együtt mégtöbb értékes energiát takaríthat meg.

INTEGRÁLT SZÚNYOGHÁLÓVAL

A ROLTEK redőnyök teljes körű funkciót biztosítanak. Egy mozdulattal zárhatja ki az akár teljesen integrált görgős rovarháló segítségével a nem kívánatos rovarokat szobájából. Ha nincs szüksége rá a nap folyamán, vagy télen, egyszerűen tekerje az átlátszó Transpatec szövetet a görgős redőnyházba. A legtöbb redőnyünkhöz rovarhálók felszerelhetők utólagosan is.

jó minőség SZÚNYOGHÁLÓ

A ROLTEK kínálja a legváltozatosabb rovar elleni védelmi rendszereket a különféle árnyékolókhoz.

3 különböző típusú háló

A megoldás minden helyzetre!

Észrevehetetlen

a redőnyökért

KÉNYELMES

húzással

KÉNYELMES

kattintórendszerrel

TÖBBRÉSZES ZÁRÓLAMELLA

Ez a KARO, RA.3 és PURO.XR modellekben használt szabványrendszer, amely könnyű karbantartás mellett pontos zárást biztosít.

HŐSZIGETELÉS

A gazdaságos épület egyik fő ismérve, hogy az energiafelhasználást a lehető legkisebb szinten kell tartani. A ROLTEK korszerű redőnyei segítenek ebben. A redőnyök – jobban mondva, az ablak és a redőnyök közötti légrés – hideg évszakban extra hőszigetelést biztosít. A független tesztek bizonyítják, hogy a zárt redőnyök mellett jelentősen csökken a hőveszteség.

VEZETŐSÍN

A redőnyök kiváló minőségű vezetősíneik segítségével megkönnyítik a beépítést és a mindennapos használatot. Az ablakok oldalára szerelve, pontosan vezetik a redőnyöket. Ez biztosítja, hogy ne forduljanak elő elakadások, és hogy a redőny mindig problémamentesen felhúzható és leengedhető legyen. Ennek megfelelően stabilitást nyújt a mindennapi használat során, és általánosan könnyebb működést biztosít. Redőnymotorral kombinálva ez még nagyobb előnyökkel jár.

VÁLTOZATOS SZÍNEK

A redőnytok egy része gyakran látható az ablakkeret felett, így a ROLTEK gyakorlatilag számtalan lehetőséget kínál az egyéniségre laminálással vagy alumínium panelekkel.

EGY TOKBAN A REDŐNY ÉS ÁRNYÉKOLÓ

A PURO redőnyház lehetőséget biztosít, hogy a ROLTEK redőnyök és rovarhálók egy közös tokba kerülhessenek. Ez lehetővé teszi a korlátlan formatervezési szabadságot az különleges otthoni érzést!

NÖVELJE OTTHONA BIZTONSÁGÁT

A zárt redőny hatékony akadályt jelent a nemkívánatos behatolók számára. Az opcionális ROLTEK biztonsági csomag, amely megerősített hátlapokkal rendelkezik, elrejti a csavarozott vezetősíneket és az emelőszerkezetet, amely békés alvást biztosít.

BURGLAR VÉDELEM a ROLTEK-nál

Védje családját!

BIZTONSÁGI CSOMAGOK NAGY VÁLASZTÁSA

Biztonsági csomag elérhető

ZÁRÁSOK

mechanikai biztonság érdekében

KULCS ZÁRÓ RENDSZER

A mechanikai biztonság érdekében kívülről.

MOTORIZÁCIÓ

még nagyobb biztonság érdekében

Korlátlan egyéniség

Válassza ki személyes kedvenc színét

Automatizálja a redőnyöket

Referencia kép galéria

A termék előnyei

Tanusított termék

5 év garancia az új termékre

Időjárás elleni védelem

Hőmérséklet és vakítás elleni védelem

Egyedi kialakítás

Sokszínűség az Ön személyes igényeihez

Energiahatékonyság

Akár 30% energiamegtakarítás a ROLTEK segítségével

Biztonság

Védelem a betörés és az üveg sérülései ellen

Könnyű utólagos felszerelés

Egyszerűen utólag szerelje be a rovarvédelmet