Pliszé rovarhálók

A harmonika-szerű rovarhálók különösen rugalmasan alkalmazhatóak és akadálymentes megoldásként szolgálnak.

HELYTAKARÉKOS, KÖNNYEN KEZELHETŐ ÉS BIZTONSÁGOS

A kiemelkedő megjelenésűek. Nem igényelnek a kinyitáshoz külön helyet, így helytakarékosak is. A pliszéhálók időjárásállóak és nagyon könnyen használhatóak, valamint akadálymentesek.

PLISZÉ ROVARHÁLÓK

A pliszés rovarhálókat nagy emelő- és tolóajtókra is fel lehet szerelni (akár kettős szárnyú elemekként, akár 300 cm szélességig és 250 cm-es magasságig). A rendkívül erős Vectran anyagból készült, integrált feszítőzsinór biztosítja a maximális merevséget és minőséget. A láncszemek révén modern megjelenést nyújt, csak egy 7 mm-es magas vezetővel, amely az alumínium keretpanelben eltűnik, ha nem használja. Az opcionális szerelési keretrendszer rugalmasan alkalmazkodik minden telepítési helyzethez.

ALIG ÉSZREVEHETŐ LÁNCSZEMEK

A láncszemeknek csak 7 mm-es vezetősínre van szükségük, és ha nem használják, akkor az alumínium keretben eltűnik a gyűjtés. Az integrált feszítőzsinór, amely rendkívül erős Vectran-ból készült, biztosítja a hosszantartó minőséget.

ALUMÍNIUM PROFILOK

A ROLTEK kizárólag extrudált alumínium profilokat használ. Környezetbarát bevonási folyamata miatt kiemelkednek a színek, és extrém tartósságot garantálnak sok éven át. Az anyagok folyamatosan szigorú teszteléseken és vizsgálatokon mennek keresztül.

A termék előnyei

Tanusított termék

5 év garancia az új termékre

Könnyű utólagos felszerelés

Egyszerűen utólag szerelje be a rovarvédelmet

Egyedi kialakítás

Sokszínűség az Ön személyes igényeihez