Nyíló rovarhálók

A zsanéros keretek tökéletes választ adnak a nemkívánatos rovarok ellen. Az ablakokra, az erkélyekre vagy a teraszajtókra kiváló megoldást nyújtanak a kétirányba nyíló szúnyoghálók. Működésük egyszerű és megbízható védelmet nyújtanak.

EGYEDI VÉDELEM A ROVAROK ELLEN

Ha különösen gyakran használják az erkély vagy a terasz ajtaját, és hatékon, tartós rovarvédelmet igényelnek, akkor ez a típus az egyik legjobb megoldás. Rugalmasan alkalmasak rovarhálóként szinte minden ajtó típushoz. A speciálisan kialakított ív-kontúrprofilok, a többkamrás profilok és a tartós fémből készült állítható 2 pontos csuklópántok miatt a nyiló rovarhálónk nagyon erős és kis beépítési mélységet igényel. Egyenetlen padlók esetén is biztosít, hiszen a kefe tömítések többféle funkciójának köszönhetően hatékonyan lezárja az ajtó alatti réseket.

NYÍLÓ ROVARHÁLÓ

A ROLTEK nyíló keretes rovarhálói rugalmas és kiváló minőségű rovarhálókat biztosítanak, számos ajtótípus számára. Optikailag vonzó formájú, helytakarékos profilok, kis szerelési mélységgel és a rejtett mágneses zárcsíkkal rendelkeznek. Zajcsökkentő változatban is kaphatók kefe csillapítással és láthatatlan integrált blokk-mágnesekkel. A szeretett háziállatokra is gondoltunk. Ajtóinkat poliészterből készült macska- vagy kutyabejárattal is rendelheti, melyek kiváló karcállósággal rendelkeznek.

ALKALMAS ABLAKOKHOZ IS EGYARÁNT

Gyorsan megöntözné a növényeket vagy ellenőrizné, mit csinálnak a gyerekek? A ROLTEK tökéletes védelmet nyújt a rovarok ellen, még a gyakran használt ablakoknál is. Az egyszerű nyitás és könnyed zárás garantált.

KÜLÖNBÖZŐ ANYAGTÍPUSOK

Különböző felhasználási célokra speciális szövetek szükségesek. Ezért kínáljuk Önnek a legkiválóbb, legmagasabb minőségű tartós anyagot minden felhasználáshoz és személyes preferenciáihoz, időtálló szépséggel.

VÁLTOZATOS FOGGANTYÚK

Az ergonomikus kialakítású fogantyúk egyszerű kezelést biztosítanak, és tökéletesen kerekítik a rovarháló formáját.

LÁBBAL NYITÁS, KÉZ NÉLKÜLI MOZGATÁS

A ROLTEK lábtámaszok lehetővé teszik, hogy a szárnykeret mindkét irányban kinyitható legyen. Nagyon csendesen, automatikusan, önmaguktól is bezárulnak. Ez különösen fontos olyan gyerekeknél, akik gyakran elfelejtik, hogy az áthaladás után zárják vissza a hálót. A speciális forgószerkezet-technológia biztosítja a tartós funkcionális hatékonyságot.

MEGERŐSÍTETT SARKOK A TARTÓS MŰKÖDÉSÉRT

A kis rögzítési mélység ellenére fontos számunkra a nagy merevség, így kifejezetten kemény fémből készült darabok kerülnek felhasználásra.

RUGALMAS LENGŐAJTÓK

A speciálisan kifejlesztett forgástengely-technológiának köszönhetően 120 ° -os nyitási szöget biztosítanak a nyíló rovarhálók. A ROLTEK mindenféle ajtóhoz megfelelő megoldásokat nyújt.

KUTYA, MACSKA AJTÓK

A szeretett kisállatokra is gondoltunk. Ajtók felszerelhetők macska- vagy kutya bejáratokkal, valamint poliészterből készültek ezért ellenállnak a karmolásoknak.

H-PROFIL A BEÉPÍTETT KEFE SZÁMÁRA

A ROLTEK a kis beépítési mélység ellenére garantálja a kiemelkedő szilárdságot, köszönhetően a kifejezetten tartós fémből készült ív-kontúrprofiloknak.

BÁRMILYEN FORMÁRA

A megoldásokat a ROLTEK szokatlan formájú ablakokhoz is biztosítja! A tökéletes illeszkedést egy milliméteres szabászat biztosítja. Forduljon kollégáinkhoz bizalommal!

A termék előnyei

Tanusított termék

5 év garancia az új termékre

Könnyű utólagos felszerelés

Egyszerűen utólag szerelje be a rovarvédelmet

Egyedi kialakítás

Sokszínűség az Ön személyes igényeihez