Napellenzők

A napellenző a legjobb választás a terasz árnyékolásához!

Lassan itt a nyár, mielőbb érdemes gondoskodni otthonunk árnyékolásáról. Ha van, akkor nem szabad megfeledkezni a teraszról sem, hiszen a forróságban a tűző napsütésen ülni se nem kellemes, se nem egészséges. Hasznos és dekoratív kiegészítői családi házak teraszainak, társasházi lakások erkélyeinek vagy vendéglátó- és szállodaipari létesítmények kerthelyiségeinek. Különböző típusai igazodnak a megrendelő igényeihez és a beépítési követelményekhez.

Prémium minőség

Napellenzőink különösen erős fémszerkezettel és osztrák Sattler ponyvából készülnek, minden textíliánk erős UV védelemmel gyártódik, víz és szennytaszítók, penészesedés – algásodásgátlók, valamint öntisztulók. A cégünk által kínált termékek mindegyike erős, masszív anyagokból áll, ezen kívül a ponyva előnyei közé tartozik még, hogy víz és szennytaszító réteggel ellátott, penészesedés – algásodásgátló anyaggal kezelt, valamint öntisztuló.

Színek széles választéka

Napellenzőink színválasztéka olyan gazdag, mint egy festő palettája. Bármilyen színű legyen is otthona, biztosan megtalálja nálunk a hozzá legjobban illő árnyalatot. A bő színvilágunknak köszönhetően, ügyfeleink garantáltan megtalálják a környezetükhöz legjobban harmonizáló színt. Legyen szó élénk, vidám színekről, vagy visszafogott, elegáns árnyalatokról, nálunk mindenki megtalálja a számára tökéletes napellenzőt.

Megfizethető, korrekt árak

Sokan attól félnek, hogy a minőségi napellenző ára nagyon magas, azonban cégünk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy termékeinket megfizethető, korrekt áron kínáljuk. Így az árnyékoló nem jelent nagy anyagi terhet, mégis hosszú éveken át biztosítja a kellemes árnyékot a teraszon tartózkodók részére. 

A termék előnyei

MAgas Minőség

Napellenzőink különösen erős fémszerkezettel és osztrák Sattler ponyvából készülnek

Megfizethető árak

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy korrekt áron kínáljuk termékeinket 

Színek széles választéka

Bármilyen színű legyen is otthona, biztosan megtalálja nálunk a hozzá legjobban illő árnyalatot