Milyen legyen a bejárati ajtó? És a beltéri ajtó?

Milyen legyen a bejárati ajtó? És a beltéri ajtó?

A bejárati ajtók jelentőségét nem lehet eléggé hangsúlyozni, de a beltéri ajtóknak sem kell megállniuk az átlagosnál, a prémium minőség minden otthonnak jár!

Ugye Ön is ismeri a mondást, hogy „mindenütt jó, de legjobb otthon”? Ennek bizony megvan a maga igazság alapja, ám csak akkor, ha törekszünk rá, hogy az otthonunk valóban olyan hely legyen, ami minden részletében minket szolgál. Szerintünk ebből az ajtók sem maradhatnak ki, ezért szeretnénk megmutatni, mi mindenre érdemes figyelni a választásnál.

Az első számú védelmi vonal

Otthonunkat mindenekelőtt biztonságosnak szeretnénk tudni, ezért az optimális szerkezeti adottságok megléte az első, amit meg kell vizsgálnunk egy bejárati ajtón. Egy erős, strapabíró és tartós nyílászáró nem csak a biztonság érzetét kelti bennünk, hanem valódi védelmet nyújt a betörés ellen, óvja a családunkat és az értékeinket egyaránt.

Kényelmünk és fenntartási költségeink tekintetében is fontos szempont a kimagasló hőszigetelés, ami nem utolsó sorban a környezet védelmét is szolgálja az energiafelhasználás optimalizálása révén. Végül, de nem utolsó sorban ahhoz, hogy a lakás a nyugalom szigete lehessen, a hanggátlást illetően is remekül kell teljesítenie.

No de mi legyen az alapanyag?

Évtizedekkel ezelőtt kizárólag a fa jöhetett számításba, ma azonban már egyre nagyobb figyelmet kapnak a kültéri műanyag bejárati ajtók is. Mindkettőnek megvan a maga előnye, így csak a prioritások döntik el, melyik lesz az igazi. Íme egy kis segítség:

  • A fa egyértelmű előnye a semmivel sem összehasonlítható, természetes szépség, melynek remek példái a prémium minőségű ERKADO bejárati ajtók. Ha ez az első dolog, amit otthonhoz érve megpillantunk, miért ne lehetne gyönyörű, nem igaz?
  • Csekély karbantartási igényének köszönhetően a műanyag tökéletesen megfelel a modern kor igényeinek, vannak ráadásul olyan modellek, melyek jelentős része újrahasznosított anyagból készül, ezek a REHAU EcoPlus profilrendszerei.

A beltéri ajtók szerepe

A beltéri ajtók egyértelmű feladata, hogy elkülönítsék, mégis átjárhatóvá tegyék a helyiségeket, erre azonban önmagában bármelyik modell képes lenne. A választás mégis épp olyan jelentős, mint a bejárati ajtó esetében, éppen csak a mozgatórugó más, ebben az esetben ugyanis olyasmit kell keresnünk, ami megjelenésével kiegészíti a gondosan megtervezett koncepciót.

A funkció itt kimerül a privát szféra megteremtésében, viszont annál fontosabb a dizájn, aminek illeszkednie kell a falakhoz, a burkolatokhoz és a bútorokhoz is. A cél a tökéletes hangulat megteremtése, amit fokozhatunk például úgy is, hogy utat engedünk a természetes fénynek egy üvegbetétes modell választásával.

Az ERKADO beltéri ajtók terén is erős, hiszen a gyártó felismerte az esztétikai érték jelentőségét. Nem csak igényes formatervezéssel, hanem széles színválasztékkal is megdobogtatja a szívét azoknak, akik többnek tekintik a beltéri ajtót egy egyszerű nyílászárónál. Nincs két egyforma otthon, nincs két egyforma ízlés, és ezt az ERKADO-nál pontosan tudják.

Ha elérkezettnek látja az időt, hogy lecserélje az ajtókat, ránk számíthat, hiszen kínálatunkba csak elsőrangú termékeket veszünk fel, melyek minőségében mi magunk is hiszünk. A REHAU és ERKADO ajtók minden szempontból kiemelkednek a piaci kínálatból, így tökéletes választást jelenthetnek Önnek is, ha nem éri be az átlagossal.

Honlapunkon megismerkedhet termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, szakértőink pedig rendelkezésére állnak, ha úgy dönt, hogy ránk bízza új ajtói beépítését. Várjuk megkeresését!