Külső tokos zsaluziák

A külső tokos zsaluziák kiváló hővédelmet biztosítanak és modern megjelenést adnak az épületnek, így nagyon népszerűek a mai modern építészetben. Utólag is könnyen felszerelhetőek.

KIEMELKEDŐ HŐSZIGETELŐ TULAJDONSÁGOK ÉS ELEGÁNS MEGJELENÉS

A ROLTEK HERO zsaluziák lehetővé teszik, hogy kellemes hőmérsékletet tartson a szobákban. A hő akár 80% -át is megállíthatják, ami egyébként felmelegítené a helyiségeket. Különböző lamellák és vezetősínek lehetővé teszik az egyedi megoldásokat, ezzel illeszkedve szinte minden homlokzati kialakításra.

HERO.1 ZSALUZIA

Számos nagyon jól átgondolt részlet teszi a HERO.1 rendszert a ROLTEK-nél az egyik legtökéletesebb termékké a modern és alacsony energiafelhasználású passzív épületek számára. Az egész rendszer a rendkívüli stabilitásra összpontosít, amely extra védelmet nyújt a betörések ellen. A HERO.1 a maximális árnyékolást a tökéletes lamella és egyedi vezetősín kialakításnak köszönheti. Két formában áll rendelkezésre – P vagy S lamella. A HERO.1 78 x 23 mm-es stabil vezetősínekkel van felszerelve, amelyek kívülre, de a homlokzatba süllyesztve is felszerelhetők.

BEÉPÍTETT ROVARHÁLÓ

A ROLTEK HERO a megfelelő választás, ha optimális árnyékolást és teljes rovarvédelmet szeretne! Segítségével egyetlen mozdulattal elkerülheti, hogy bosszantó rovarok bejuthassanak otthonába. Ha nincsen rá szüksége a nap folyamán vagy a hideg évszakban, a szakadásmentes és rendkívül áttetsző Transpatec szövet teljesen felhúzható a zsaluzia tokba A telepítés azonnal vagy későbbiekben is lehetséges.

JÓ MINŐSÉGŰ SZÚNYOGHÁLÓ

A ROLTEK kínálja a legváltozatosabb rovar elleni védelmi rendszereket a különféle árnyékolókhoz.

3 különböző típusú háló

A megoldás minden helyzetre!

Észrevehetetlen

hátsó reluxa

KÉNYELMES

húzással

KÉNYELMES

kattintórendszerrel

MAXIMÁLIS SÖTÉTÍTÉS

A HERO zsaluziák maximális sötétítést biztosítanak és nagyon hasonlóak a klasszikus zsaluziákhoz. Tapasztalja meg a termék valós példáját bemutatótermünkben!

REDŐNY - HASONLÓ MEGJELENÉS

A ROLTEK HERO lamellái tökéletesen illeszkednek a redőnyök léceihez kinézetben. Ez lehetővé teszi, hogy szinte korlátlan tervezési szabadságot alkalmazzon otthonának személyre szabásában.

LAMELLA DIZÁJN

Az „S” és „P” lamellák a szélsőséges időjárási hatásokra vannak tervezve. Közvetlen napfény, magas hőmérsékleten nyáron és hideg jég és hófúvás télen. A külső behatások ellenére a zsaluziák motorizációja kiváló. Mindezen igényekhez különböző alumínium lamellákat fejlesztettünk ki. Tartós szín és fényesség garantált.

KÜLÖNBÖZŐ TOK KIALAKÍTÁSOK

A HERO.1 és HERO.1X rendszerek tokjai külső vagy vakolható változatban is felszerelhetőek és 130 vagy 145 mm mélységben elérhetőek. A HERO.2 rendszerhez különféle típusú lefutósínek és tokok tartoznak. A mélység és a magasság egyenként választható.

VEZETŐSÍNEK

A HERO.1 és HERO.1X speciális vezetősínek nagyobb biztonságot nyújtanak, mivel a telepítés után nincsenek látható csavarok. Ez mind esztétikai, mind biztonsági szempontból növeli az árnyékoló értékét.

SODRONYOS KIALAKÍTÁS

A HERO.2 rendszerben erős és tartós sodronyos kialakítások is vannak! A redőnyöket saját gyárunkban gyártjuk, csak a legjobb anyagok felhasználásával valamint rendszeres teszteknek vetjük alá, így biztosítva az állandó és magas minőséget.

HOMLOKZATI TÍPUSOK

A ROLTEK minden házhoz alkalmazhatóak. A HERO.1 rendszerek a homlokzatra is szerelhetőe utólag. Beszéljen kollégáinkkal!

ZAJCSÖKKENTÉS GUMIBETÉTEK SEGÍTSÉGÉVEL

Minden ROLTEK vezetősín gumibetétekkel van ellátva, amelyek garantálják a redőnyök és zsaluziák zajmentes működését.

TARTÓSSÁG GARANTÁLVA

A vezetőzsinórok keményebbek, erősebbek és biztonságosabbak, mert az általunk használt KEVLAR® anyag van a zsinór magjában. A vezetőzsinór könnyű, robusztus és különösen tartós. Termékeink rendkívül strapabíróak: fémből készült vezetőcsavarokkal vannak ellátva a lamellák, és a hurokkábelek krómhorgokkal vannak felszerelve.

REJTETT VEZETŐSÍNEK

A vakolatban rejtett polisztirolvezetők lehetővé teszik, hogy a termék különösen letisztult és minimalista legyen. Esztétikai letisztultság a legmagasabb funkcionalitás mellett.

Korlátlan egyéniség

Válassza ki személyes kedvenc színét

Automatizálja a redőnyöket

Referencia kép galéria

A termék előnyei

Tanusított termék

5 év garancia az új termékre

Időjárás elleni védelem

Hőmérséklet és vakítás elleni védelem

Egyedi kialakítás

Sokszínűség az Ön személyes igényeihez