Külső tokos redőnyök

A legrugalmasabb típusú redőny, amely felújításokhoz és új konstrukciókhoz is alkalmas. Az külsőtokos redőny lehetővé teszi, hogy eldöntse, melyik napvédő rendszert szeretné majd integrálni az épület befejezése után.

A LEGRUGALMASABB ÉS SZEMÉLYRESZABOTTABB TERVEZÉS

Egyszerű, de zseniális, a redőny háza az ablak előtt van felszerelve. Az ablakkerethez rögzíthető anélkül, hogy a meglévő ablakot be kellene állítani, vagy behatolni az ablakhéjba. Ez azt jelenti, hogy a termikus hidak megakadályozzák az energiafelhasználás csökkentését, a környezeti károkat és a költségeket, miközben egyidejűleg több otthoni kényelmet és jobb környezetet biztosítanak. Az előlapra szerelt redőnyök jól illeszkednek az újrafeldolgozási intézkedésekhez, mivel a telepítést könnyen fel lehet szerelni. A szerelési munka gyors, egyszerű és problémamentes.

PENTO ALUMINIUM REDŐNY RENDSZER

A PENTO redőnyök neve az ötszögletű házukból származik, és ideális elemei az új épületeknek vagy a kiváló minőségű felújítási projekteknek. Fő erősségük a hőszigetelés, ami akár az energia 25% -át megtakarítja a zárt állapotban. Ezzel pénzt takarít meg és védi a környezetet. A rovarháló, a textil-árnyékoló vagy az automatikus rádióvezérlés felszerelése nem jelent problémát. Továbbá egy biztonsági csomaggal is felszerelhető, amely biztosítja, hogy senki ne léphessen be otthonába.

INTEGRÁLT SZÚNYOGHÁLÓVAL

A ROLTEK redőnyök teljes körű funkciót biztosítanak. Egy mozdulattal zárhatja ki az akár teljesen integrált görgős rovarháló segítségével a nem kívánatos rovarokat szobájából. Ha nincs szüksége rá a nap folyamán, vagy télen, egyszerűen tekerje az átlátszó Transpatec szövetet a görgős redőnyházba. A legtöbb redőnyünkhöz rovarhálók felszerelhetők utólagosan is.

jó minőség SZÚNYOGHÁLÓ

A ROLTEK kínálja a legváltozatosabb rovar elleni védelmi rendszereket a különféle árnyékolókhoz.

3 különböző típusú háló

A megoldás minden helyzetre!

Észrevehetetlen

a redőnyökért

KÉNYELMES

húzással

KÉNYELMES

kattintórendszerrel

SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ ALKATRÉSZEK

A ROLTEK alumínium redőny lamellái rendkívül tartósak és nagyon könnyen karbantarthatóak. Emellett nagyon magas védelmet nyújtanak a betörések ellen. Az öko-barát szigetelésű öntvények e cél miatt nagyon strapabíróak és robusztusak. A szinterezett felület ellenáll az időjárásnak és nem igényel újrafestést. A ROLTEK jól átgondolt megoldásokat kínál minden igényhez ezen a területen, tehát redőnyeink és egyéb termékeink minden időjárási viszonyban helytállnak.

MEGOLDÁSAINK SAROKABLAKOKRA

A ROLTEK elegáns megoldást kínál minden ablakhoz! Még a keret nélküli sarokablakok sem jelentenek problémát. Lépjen kapcsolatba professzionális viszonteladónkkal, vagy látogasson el kiállításainkra és bemutatótermünkbe.

TELJES VÉGZÁRÓ LAMELLA

ROLTEK redőnyök opcionálisan rendelhetőek teljes tokot bezáró végzáró lamellákkal, ami így jobban védik a redőnytokot és a redőnypalástot az időjárás viszontagságaitól, illetve a rovarok sem hatolnak be a redőnytokba. Mindemellett ez lehetővé teszi, hogy élvezze a leegyszerűsített és rendezett megjelenésű redőnyeinket.

SZÍNEK VÁLASZTÉKA

Különböző színek és felszíni kompozíciók közül választhat, amelyek a legjobban megfelelnek az Ön és háza számára. Munkatársaink szívesen tájékoztatnak a színekről és a legújabb trendekről.

NÖVELJE OTTHONA BIZTONSÁGÁT

A zárt redőny hatékony akadályt jelent a nemkívánatos behatolók számára. Az opcionális ROLTEK biztonsági csomag, amely megerősített hátlapokkal rendelkezik, elrejti a csavarozott vezetősíneket és az emelőszerkezetet, amely békés alvást biztosít.

BURGLAR VÉDELEM a ROLTEK-nál

Védje családját!

BIZTONSÁGI CSOMAGOK NAGY VÁLASZTÁSA

Biztonsági csomag elérhető

ZÁRÁSOK

mechanikai biztonság érdekében

KULCS ZÁRÓ RENDSZER

A mechanikai biztonság érdekében kívülről.

MOTORIZÁCIÓ

még nagyobb biztonság érdekében

Korlátlan egyéniség

Válassza ki személyes kedvenc színét

Automatizálja a redőnyöket

Referencia kép galéria

A termék előnyei

Tanusított termék

5 év garancia az új termékre

Időjárás elleni védelem

Hőmérséklet és vakítás elleni védelem

Egyedi kialakítás

Sokszínűség az Ön személyes igényeihez

Energiahatékonyság

Akár 30% energiamegtakarítás a ROLTEK segítségével

Biztonság

Védelem a betörés és az üveg sérülései ellen

Könnyű utólagos felszerelés

Egyszerűen utólag szerelje be a rovarvédelmet