Fény és látvány emelő-toló ajtókkal

Fény és látvány emelő-toló ajtókkal

Ne zárja ki a panorámát, engedje be a természetet! Az emelő-toló ajtó összefüggő és nagy méretű üvegfelülettel tud látványt vinni az otthonába.

A zöldellő hegyek a távolban olyan látványt jelentenek, amiről kár lenne lemondani. A narancs naplementék vagy a hóval borított kert szintén vizuális ajándék, ami egy nagy méretű ablak mögül sokkal jobban élvezhető. A Synego nyílászáró megoldásaival nem kell semmilyen kompromisszumot kötnie. Anélkül adhatja át magát a természet hódolatának, hogy közben egy nyílászáró kevésbé meggyőző tulajdonságait el kellene fogadnia.

A Synego emelő-toló ajtóinak a legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy átlagon felüli méretűek, több méter széles és magas nyílást is ki tudnak tölteni. Terasz, erkély átjárásához több, mint ideális nyílászáróról van szó. Ez a nyílászáró típus kitűnő műszaki tulajdonságokkal és változatos lehetőségekkel rendelkezik a kialakítást illetően.

Könnyedén mozgatható üvegfelületekről álmodik az otthonában? Egy nagy méretű üvegajtót egy lendülettel mozgásra bírhat. A Synego emelő-toló ajtók modern szerkezete és speciális kialakítása a legtöbb épületbe beilleszthető. Passzívházak és családi házak, lakások belső és külső tereinek üvegből készült elválasztójaként egy emelő-toló ajtó tökéletes választás.

A nyitás és a zárás is felhasználóbarát, könnyű és biztonságos. A térben nem foglal el helyet a nyílászáró, mint a nyílóajtók, csak oldal irányban mozog. Nem igényel nagy erőkifejtést mozgatni, így a balesetveszély sem kapcsolódik az ajtókhoz. Könnyű súllyal, vékony profilokkal, magas kényelmi szinttel és biztos tartással segítik a felhasználóbarát használatot.

A Synego emelő-toló ajtók szélességben és magasságban is maximálisan meg tudják növelni az üvegfelületek nagyságát, mindezt igényes kivitelben és korszerű tulajdonságokkal. A kilátást nem zavarja meg semmi, a fény útját nem állja el semmi. Gyönyörködjön a kilátásban, élvezze a panorámát, engedjen be minél több fényt! A prémium Synego nyílászárókkal mindezt korlátok nélkül megteheti.