Emelő-toló erkélyajtó a káprázatos kilátáshoz!

Pliszé reluxa az igényes, praktikus választás!

Az emelő-toló erkélyajtó egyedi igényekhez tervezett nyílászáró. Télikerthez, erkélyhez, teraszhoz is ideális választás.

Az emelő-toló erkélyajtó egy különlegesebb típusát képviseli a nyílászáróknak. A legtöbb helyen használt nyílászáró a hagyományos, kifelé vagy befelé nyíló típus, illetve vannak még toló-bukó fajták is. Az emelő-toló erkélyajtó direkt a széles, illetve magas üvegfelülettel rendelkező ajtókhoz készült, olyanokhoz, mint egy erkély, terasz ajtaja.

Az emelő-toló erkélyajtónak több előnye is van, ami miatt a hagyományos ajtókkal szemben érdemes emellett a nyílászáró mellett dönteni. Mivel az ajtó síkban mozog, így se kint, se bent nem vesz el szabad teret használat közben. A működése egyszerű, csak egy mozdulattal felemelkedik az ajtószárny és síkban mozgathatóvá válik. Könnyen kezelhető, kiválóan szigetel, helytakarékos és ami a legfontosabb, nem tud becsapódni egy huzat hatására. 

Ez a nyílászáró a modern épületek, a sok üveget használó tervezés egyik kulcsfontosságú kiegészítője. A lélegzetállító panoráma, a napfénnyel teli terek, a csodás kilátás közé nem állhat semmi, hiszen az üvegajtók, üvegfalak átjárhatóságát az emelő-toló erkélyajtó biztosítja.

Az emelő-toló erkélyajtó amellett, hogy könnyedén mozgatható, biztonságos is. A küszöb nélküli megoldás, az automatizálható, pontos működés, az akadálymentes közlekedést lehetővé tévő kialakítás egy komfortosabb, modernebb használatot tud nyújtani a felhasználóknak.

Habár az emelő-toló erkélyajtó egyértelműen magasabb árkategóriát képvisel, abszolút kifizetődő befektetésnek fog bizonyulni, ezt garantáljuk. A nálunk kapható nyílászáróknak az Ön ingatlanában is ott a helye!

Keressen minket bizalommal, ha olyan nyílászárót szeretne vásárolni, ami egy kicsit túlmutat az átlagos ablakokon, ajtókon, akkor jó helyen jár! Az ügyfeleink igényeihez tervezett termék kínálattal várjuk, amiben olyan ajtók is helyet kaptak, mint amilyen az emelő-toló erkélyajtó. Megtaláljuk Önnek a legjobb változatot, méghozzá a legjobb áron. A további felvilágosításért lépjen kapcsolatba velünk az egyik, megadott elérhetőségünkön!