Bejárati ajtók 80, 70 mm-es profilokból

REHAU EcoPuls profilrendszerek

A GENEO, SYNEGO, illetve az Euro-Design 70 és Brillant-Design profilrendszerek profiljai a REHAU EcoPlus újrahasznosítási programja keretében ismét szakszerűen feldolgozott és újrahasznosított anyagú profilmagot tartalmaznak.
Az alapanyag-körforgással jelentős mennyiségű CO2-kibocsátást lehet elkerülni, mivel az újrahasznosított anyagok alkalmazásakor mintegy 88%-kal kevesebb kibocsátás történik.

Otthonunk jó hőszigetelése rendkívül fontos, ehhez nem fér kétség. Sajnos sok házban még a régi nyílászárók vannak, amik azonban már nem funkcionálnak jól, az is gyakori, hogy teljesen el vannak vetemedve. Ilyen esetben mindenképp érdemes beiktatni a cseréjüket, méghozzá mielőbb. Sokszor előfordul, hogy az emberek egy kicsit megijednek, amikor meglátják a korszerű nyílászárók árát, azonban érdemes belegondolni abba, hogy hosszú távon mennyit spórolhatunk velük. Aki az arany középutat keresi, annak jó választásnak bizonyulnak majd a műanyag ablakok, amik jó hőszigetelő képességgel rendelkeznek, ugyanakkor az áruk is megfizethető.

műanyag ablakok hőszigetelése kiváló, ennek köszönhetően egyrészt jelentősen emelkedik a komfortérzet, hiszen könnyebb megtartani a kellemes belső hőmérsékletet. Másrészt viszont a műanyag ablakok a spórolásban is segítenek, hiszen télen megakadályozzák a lakás gyors kihűlését, míg nyáron a fülledtség kialakulását a belső terekben. Ennek köszönhetően télen kevesebbet kell fűteni, de nyáron is elég lesz csak időnként, rövid időre bekapcsolni a klímát. Ezzel hosszú távon rengeteget spórolhatunk, és a műanyag ablakok ára is megtérül. 

műanyag ablakok mindezek mellett még környezetvédelmi szempontból is jó választásnak bizonyulnak, hiszen a kevesebb fűtésnek és klímahasználatnak köszönhetően csökken az energiafelhasználás, aminek fontosságát a szakemberek nem győzik hangsúlyozni. A globális felmelegedés visszaszorításának érdekében elengedhetetlen, hogy mindenki arra törekedjen, hogy minél kevesebb energiát használjon fel, ezzel is csökkentve az ökológiai lábnyomát. Természetesen ehhez nem elég a nyílászárókat lecserélni, de nem elhanyagolható a jól szigetelő műanyag ablakok szerepe. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és kérdése lenne termékeinkről, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Cégünkre számíthat a műanyag ablakok beszerelésével kapcsolatban is, melyről a részletes tájékoztatásért bátran keresse munkatársainkat!  

Modern világunkban szinte örök kérdés, hogy milyen nyílászárókat érdemes választani. Azt nem lehet megmondani, hogy melyik a legjobb, azonban kétségtelen, hogy mindnek megvannak a maga előnyei. Nézzük, hogy miért jár jól az, aki a műanyag ablakok mellett teszi le a voksát!

műanyag ablakok legnagyobb előnye a nagyon jó hőszigetelés. Segítenek megőrizni a kellemes belső hőmérsékletet, így télen kevésbé hűl ki a lakás, nyáron pedig lassabban melegszik fel. Így sokat lehet spórolni a fűtésen, illetve a klíma használatán. A kevesebb energia felhasználása környezetvédelmi szempontból is nagyon pozitív. A műanyag ablakokat sokan szeretik még a kiváló hangszigetelésük miatt is. Mivel a beszűrődő zajok nagy részét megfogják, kellemesebb lesz az otthon töltött idő és pihentetőbb az alvás.

Amennyiben úgy döntött, hogy Ön is modern, műanyag ablakokkal szereli fel otthonát, keressen fel minket bizalommal! Kérje ajánlatunkat még ma, hogy mielőbb élvezhesse új nyílászárói előnyeit!

Synego bejárati ajtók

Az akár RC2-es ellenállósági osztályú vasalatokhoz kialakított SYNEGO bejárati ajtók kiváló védelmet nyújtanak betörés ellen. A hőszigetelés, a magas hanggátlás, a hosszú élettartam és a széles színválaszték alapján ezek a bejárati ajtók még a magas igényeket támasztó építtetők tetszését is kivívják.

ajto_synego

A TERMÉK ELŐNYEI

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

Új építésű épületeknél és felújításoknál
családiházaknál és társasházi lakásoknál
szállásjellegű épületeknél (szálloda, panzió)
középületeknél

Brillant-Design bejárati ajtók

Profilrendszer 70 mm-es beépítési mélységgel és a legjobb betörés elleni védelemmel. A Brillant-Design bejárati ajtók különösen stabilak és hosszú élettartamúak a hegesztett sarokkötéseknek, a szárnyban található, zárt acélkeretnek és a nagy keresztmetszetű merevítésnek köszönhetően. Még évek múltán is örömüket fogják lelni a csúcsformát nyújtó bejárati ajtóban – akár nagy méretű kivitelek esetén is.

ajto_brd

A TERMÉK ELŐNYEI

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

Új építésű épületeknél és felújításoknál
családiházaknál és társasházi lakásoknál
szállásjellegű épületeknél (szálloda, panzió)
középületeknél

Tekintsd meg katalógusonkat, hogy megtaláld a megfelelő ajtót otthonodnak!