Aluprof pergolák

Bízzon egy bevált technikában

A pergola kiváló választás nagy területek árnyékolására. Egy elegáns kiegészítő, amely harmonizál a modern építészeti irányzatokkal. A termék nemcsak a családi házaknál hasznos a teraszokon vagy a kertekben, hanem az üzleti épületeknél is, mivel a nyári kerteknek modern és praktikus fedést biztosít a kávézókban vagy éttermekben. A pergola oldalsó árnyékolókkal vagy tolóüvegekkel is felszerelhető, így az időjárás változásai sem akadályozzák meg a használatát. Ismerje meg megoldásainkat és profitáljon az előregyártás előnyeiből!

MB-OPENSKY 120

PERGOLA RENDSZER

Az MB-OPENSKY 120 egy egyedülálló termék, amely tökéletesen illeszkedik a modern építési trendekhez, ugyanakkor nagy teherbírás és az alkatrészek kiváló minőségű kivitelezése jellemzi. Az innovatív profilillesztési módszer alkalmazása biztosította az egész rendszer stabilitását, valamint az esztétikus csatlakozást, látható rések nélkül. Az MB-Opensky 120 pergola teteje egy mozgatható lamellákból álló modul, amely olyan mechanizmussal van felszerelve, ami lehetővé teszi a dőlésszög megváltoztatását a tengelyben 0-ról 135°-ra. Az automatikus beállítási rendszerrel ellátott átviteli mechanizmus lehetővé teszi a gyors helyszíni telepítést és az egyes lamellák egyszerű és problémamentes beállítását.

KATEGÓRIÁJÁBAN A LEGSTABILAB

Az MB-OpenSky 120 rendszer szerkezetét a homlokzattervezéssel napi szinten foglalkozó konstruktőreink tervezték. Ez a tapasztalat egy rendkívül tartós és stabil terméket eredményezett. A pergola oszlopait nagy szilárdság jellemzi, és geometriájuk kivételes merevséget kölcsönöz az egész szerkezetnek. Az innovatív profilillesztési módszer alkalmazása biztosította az egész rendszer stabilitását, valamint az esztétikus csatlakozást, látható rések nélkül.

ho_piktogramm

Megengedett hóterhelés

max. 72 kg/m²
szel_piktogramm

Szélterhelés

max. 110 km/h
eso_piktogramm

Vízelvezetési teljesítmény

max. 57 l/min

Az MB-OpenSky 120 rendszer szerkezetét a homlokzattervezéssel napi szinten foglalkozó konstruktőreink tervezték. Ez a tapasztalat egy rendkívül tartós és stabil terméket
eredményezett.

A pergola oszlopait nagy szilárdság jellemzi, és geometriájuk kivételes merevséget kölcsönöz az egész szerkezetnek.

Az innovatív profilillesztési módszer alkalmazása biztosította az egész rendszer
stabilitását, valamint az esztétikus csatlakozást, látható rések nélkül

Az MB-Opensky 120 pergola teteje egy mozgatható lamellákból álló modul, amely olyan mechanizmussal van felszerelve, ami lehetővé teszi a dőlésszög megváltoztatását a tengelyben 0-ról 135°-ra. A kínálatban kétféle alakú lamella kapható: SLIM (Z típus) és STANDARD (FLAT típus) Kialakításuknak köszönhetően lehetővé teszik a tető tömör lezárását.
Ezenkívül speciális tömítésekkel látták el őket, amelyek további védelmet
nyújtanak az esővízzel szemben.

Az automatikus beállítási rendszerrel ellátott átviteli mechanizmus lehetővé teszi a gyors helyszíni telepítést és az egyes lamellák egyszerű és problémamentes beállítását.

Az MB-OpenSky 120 pergola átgondolt kialakítása biztosítja, hogy időjárásálló legyen. Két irányban lejtő vízelvezető rendszer – az esővíz hatékony elvezetése a tetőről a teljes oszlopfelületen.

Az elvégzett vizsgálatok azt mutatták, hogy a maximális méreteknél, ami 6 m hossz. × 4 m szél. × 3 m mag., a termék eleget tesz a teherbírási paramétereknek

Tökéletes Design elemek

A pergola MB-OpenSky 120 konstrukció standard színei