Alumínium fa bejáratiajtók

Erkado ajtók: minőség, stílus és innováció egyben

Az Erkado már több mint fél évszázada készít magas színvonalú ajtókat, amelyek nemcsak funkcionálisak, hanem esztétikusak is. Termékeik széles választékban elérhetők, így mindenki megtalálhatja a saját stílusához és ízléséhez illő ajtót. Az Erkado folyamatosan fejleszti technológiáját és bővíti kínálatát, hogy megfeleljen a legújabb trendeknek és igényeknek. Legújabb újdonságuk az alumínium-fa ajtók, amelyek egyesítik az alumínium tartósságát és könnyűségét a fa természetes és meleg hatásával. Az alumínium-fa ajtók ideálisak mind kültéri, mind beltéri használatra, és különleges hangulatot teremtenek otthonában. Ismerje meg az Erkado ajtóit, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Ajtóink a legjobb minőségű acéllemezből készülnek, amelyeket egy speciális PVC furnérrel vonunk be. Ez a furnér kifejezetten arra lett kialakítva, hogy ellenálljon a kültéri körülményeknek, legyen szó akár erős napsütésről, akár esőről vagy hóról. A PVC furnér nem csak védi az ajtót a károsodástól, hanem esztétikus megjelenést is biztosít neki. Az ajtószárnyak négyoldali falcal rendelkeznek, amelyek ragasztott fa keretbe vannak illesztve. A keretek pur habbal vannak kitöltve, ami növeli az ajtó szigetelését és hanggátlását. Az ajtók felszereltsége magas szintű, így Ön biztonságban és kényelemben élhet otthonában. Válassza az acéllemez-PVC furnér ajtóinkat, és élvezze a tartósság és a stílus előnyeit!

Ajtóink minőségi és biztonságos ajtók 3D zsanérokkal, burkolatokkal, betörésgátló zárakkal és hőszigetelő maszkolókkal. Az ajtótok feketére festve és az ajtószárny színére furnérozva harmonikus designnal rendelkeznek. A meleg alumínium küszöb és a zárólemez tökéletes záródást biztosít. Az ajtók edzett üveges szettekkel vannak ellátva, amelyek ellenállnak a sérüléseknek és az időjárásnak. Válassza az ajtóinkat, ha minőségi és stílusos megoldást keres otthonába!