Alumínium ajtó Aluprof minőségben!

Alumínium ajtó Aluprof minőségben!

Az alumínium ajtó a kiváló minőségű, sokoldalú bejárati ajtó megtestesítője! Az Aluprof panel ajtó a házbejárat vagy lakásbejárat korszerű mintapéldája.

Az alumínium már bizonyította rátermettségét, amiből többféle használati tárgy, épületelem is készül. Az árnyékolóktól elkezdve a nyílászárókig sok minden készülhet ennek az alapanyagnak a felhasználásával. Kétségtelen, hogy az alumínium olyan kedvező tulajdonságokkal rendelkezik, amik alkalmassá teszik arra, hogy erős, esztétikus bejárati ajtó készüljön belőle. Erre egy kiváló példa az Aluprof panel ajtó.

Az Aluprof alumínium ajtó modelljeiben esztétikus megjelenés és az erős ajtópanel egyszerre van jelen. Az ajtópanelek négy, különböző építési változatban készülnek, három, eltérő tömítési kombinációval. A bejárati ajtót alkotó alumínium profil könnyű, de elég merev ahhoz, hogy biztonságos legyen és ahhoz is, hogy az átlagosnál nagyobb méretben lehessen gyártani. Az alumínium ajtó szerkezetét az MB-86 alumínium idomvasak alkotják, amit hőszigeteléssel és hangszigeteléssel egészítettek ki. A panel olyan műszaki tulajdonságokkal rendelkezik, amik ellenállóvá teszik az időjárással szemben, hiszen ennek ki van téve folyamatosan. A szél, eső, hőmérséklet vagy a napfény hatásait speciális lakkréteg és tartós ajtóbélés is ellensúlyozza.

Az alumínium ajtó esztétikai szempontból sem marad el az elvárások mellett. A vásárlók olyan profilokból tudnak válogatni, amik egy modern, okos otthont tökéletesen ki tudnak egészíteni. Az Aluprof alumínium ajtók fa hatású vagy színes változatban, díszüveggel vagy anélkül, kilinccsel vagy kapaszkodóval is készülhetnek. Modern, elegáns megjelenés és egyedi kivitelezés garantált minden megrendelőnek.

Az Aluprof alumínium ajtóiból csak választania kell, eldönteni, hogy melyik modell kerüljön az ingatlana bejáratára. Forduljon hozzánk bizalommal és kérjen az általunk forgalmazott termékekről, alumínium ajtókról bővebb felvilágosítást! Kollégáink várják megkeresését az egyik, feltüntetett elérhetőségen!