Alakos zsaluziák

A modern dizájn a jelenlegi építészet egyik kulcsfontosságú eleme, és az aszimmetrikus ablakok ennek gyakori részei. A ROLTEK alakos zsaluziák gyakorlatilag minden aszimmetrikus ablakhoz alkalmazhatók.

IDEÁLIS FELÚJÍTÁSOKHOZ ÉS ÚJ ÉPÜLETEKHEZ EGYARÁNT

A ROLTEK alakos zsaluziái praktikusan minden modern ablakhoz alkalmazhatók. A ROLTEK alakos zsaluziák gyakorlatilag minden aszimmetrikus ablakhoz alkalmazhatók. Optikailag jól illeszkednek más típusú redőnyökhöz, amelyek egységes megjelenést hoznak létre így a homlokzaton. A mai naptól kezdve a modern, alakos ablakok nem jelentenek akadályt.

TERO ALAKOS ZSALUZIÁK

A ROLTEK szögbenfutó rendszerei sokféle kombinációt kínálnak. Ezek motorvezérlőkkel működtetett és P-profil vagy S-profil stílusban kaphatók. A TERO alakos zsaluziái az Ön igényei szerint lehet rendezni, mint minden más ROLTEK terméket.

VÁLTOZATOS TOK SZERKEZETEK

A ROLTEK TERO rendszert a HERO.1 vagy a HERO.2 rendszer paneljeivel együtt is fel lehet helyezni. A panelek minimális magassága 250 mm. Szakképzett szakembereink szívesen tájékoztatják Önt személyesen a lehetőségekről.

LAMELLA DIZÁJN

Az „S” és „P” lamellák a szélsőséges időjárási hatásokra vannak tervezve. Közvetlen napfény, magas hőmérsékleten nyáron és hideg jég és hófúvás télen. A külső behatások ellenére a zsaluziák motorizációja kiváló. Mindezen igényekhez különböző alumínium lamellákat fejlesztettünk ki. Tartós szín és fényesség garantált.

ALAPÁRAS MOTORIZÁLT MŰKÖDÉS

A TERO alakos zsaluziái alapkivitelben motoros lehetőséggel vannak felszerelve. Csak a lamellák szöge és a magasságuk állítható a ferde szerkezetekben.

EXTRUDÁLT ALUMINIUM VEZETŐSÍNEK

A ROLTEK csak kiváló minőségű alumíniumot használ a vezetősínek gyártásához. Könnyű, mégis robusztus és különösen időjárásálló. Kiváló pontosságot biztosítunk a gyártás során a saját termelési csarnokunkban. A zsaluziák minden alkatrésze fémből készült. A versenytársaink műanyag alkatrészeivel ellentétben a redőnyeink és zsaluziáink egyértelműen tartósabbak. Minden rendszert zajcsökkentő gumi vezetővel szerelünk fel.

SPECIÁLIS MEGOLDÁSOK MINDEN HELYZETRE, EGYEDI FORMÁK ÉS KOMBINÁCIÓK

A ROLTEK intelligens és praktikus árnyékolókat biztosít háromszög alakú, kerek vagy rombusz alakú ablakokhoz is. Kérdezze bátran szakembereinket!

Korlátlan egyéniség

Válassza ki személyes kedvenc színét

Automatizálja a redőnyöket

Referencia kép galéria

A termék előnyei

Tanusított termék

5 év garancia az új termékre

Időjárás elleni védelem

Hőmérséklet és vakítás elleni védelem

Egyedi kialakítás

Sokszínűség az Ön személyes igényeihez