Alakos redőnyök

Az alakos redőnyök ideálisak az árnyékoláshoz a szabálytalan ablakformáknál.

FLEXIBILIS VÉDELEM, SZOKATLAN ABLAKFORMÁKRA IS

A ROLTEK alakos redőnyei optimális megoldást nyújtanak az árnyékolás biztosítására ferde ablakformáknál. A stabilitás és a jó szigetelési tényezők a megerősített, tartós alumínium profilokból származnak. Éppen ezért élvezheti a tipikus ROLTEK redőnyminőséget a szél és az időjárás, a hő, a hideg és a zaj elleni védelem érdekében, még a kerek vagy aszimmetrikus ablakok esetén is.

TRENDO-PENTO ALUMINIUM-REDŐNY RENDSZER

Az ötszögletű házakkal ellátott TRENDO-PENTO alumínium redőnyrendszer ideális eleme az új épületeknek, amelyek igényes felújítási tárgyak. Ugyanakkor fontos szerepet játszik a zárt görgős redőny által biztosított hőszigetelés, amely akár 25% -os energiamegtakarítást is megtakaríthat. A TRENDO-PENTO így nemcsak pénzt takarít meg, hanem környezetbarát is. A rovar- vagy textil-képernyő felszerelése vagy felújítása, valamint az automatikus vezérlés, amely szükség esetén rádió vezérelhető, nem jelent problémát a TRENDO-PENTO rendszer számára. Ezenkívül a TRENDO-PENTO-hoz egy biztonsági csomagot is hozzá lehet adni egy jobb védelmi funkcióhoz, amely különösen lehetővé teszi a kisbűnözők számára a behatolás lehetőségét.

SPECIÁLIS MEGOLDÁSOK MINDEN HELYZETRE, FORMÁRA, KOMBINÁCIÓRA

A ROLTEK intelligens és gyakorlat-orientált redőnyöket és redőnyöket biztosít háromszög alakú, kerek vagy gyémánt alakú ablakokhoz. Kérje meg az Ön ROLTEK viszonteladóját, hogy válaszoljon az Ön egyedi és különleges árnyékolási igényeire.

REDŐNY LAMELLA - ALU 37

Az alumínium redőny lamellái (ALU 37mm típus) nem csak árnyékolást biztosítanak a túlzott fénytől, napsugárzástól, hanem a megnövekedett betörésvédelemet is biztosítanak.

ALAP MOTORIZÁCIÓ

A redőnyök sztenderd kivivitelben motorokkal vannak felszerelve. Kérésre kényelmes, távirányítós opciót is tudunk biztosítani. Természetesen az is lehetséges, hogy a redőnyöket egy applikáció segítségével vezéreljük.

SZÍNEK VÁLASZTÉKA

Különböző színek és felszíni kompozíciók közül választhat, amelyek a legjobban megfelelnek az Ön és háza számára. Munkatársaink szívesen tájékoztatnak a színekről és a legújabb trendekről.

REDŐNYTOK EXTRUDÁLT ALUMÍNIUMBÓL

A sztenderd extrudált alumínium redőnytokok olyan emberek számára készültek, akik maximalizálni szeretnék otthonuk biztonságát. A ROLTEK prémium minőséget ígér, a saját fejlesztés és gyártás, kiemelkedő formatervezés miatt a prémium betörés elleni védelem garantált. Ideális megoldás a meglévő betörésvédelem és az esztétikai hatás kombinálására.

NÖVELJE OTTHONA BIZTONSÁGÁT

A zárt redőny hatékony akadályt jelent a nemkívánatos behatolók számára. Az opcionális ROLTEK biztonsági csomag, amely megerősített hátlapokkal rendelkezik, elrejti a csavarozott vezetősíneket és az emelőszerkezetet, amely békés alvást biztosít.

Referencia kép galéria

A termék előnyei

Tanusított termék

5 év garancia az új termékre

Időjárás elleni védelem

Hőmérséklet és vakítás elleni védelem

Egyedi kialakítás

Sokszínűség az Ön személyes igényeihez

Energiahatékonyság

Akár 30% energiamegtakarítás a ROLTEK segítségével

Biztonság

Védelem a betörés és az üveg sérülései ellen

Könnyű utólagos felszerelés

Egyszerűen utólag szerelje be a rovarvédelmet