Ablakok 86, 80, 70 mm-es profilokból

REHAU EcoPuls profilrendszerek

A GENEO, SYNEGO, illetve az Euro-Design 70 és Brillant-Design profilrendszerek profiljai a REHAU EcoPlus újrahasznosítási programja keretében ismét szakszerűen feldolgozott és újrahasznosított anyagú profilmagot tartalmaznak.
Az alapanyag-körforgással jelentős mennyiségű CO2-kibocsátást lehet elkerülni, mivel az újrahasznosított anyagok alkalmazásakor mintegy 88%-kal kevesebb kibocsátás történik.

Otthonunk jó hőszigetelése rendkívül fontos, ehhez nem fér kétség. Sajnos sok házban még a régi nyílászárók vannak, amik azonban már nem funkcionálnak jól, az is gyakori, hogy teljesen el vannak vetemedve. Ilyen esetben mindenképp érdemes beiktatni a cseréjüket, méghozzá mielőbb. Sokszor előfordul, hogy az emberek egy kicsit megijednek, amikor meglátják a korszerű nyílászárók árát, azonban érdemes belegondolni abba, hogy hosszú távon mennyit spórolhatunk velük. Aki az arany középutat keresi, annak jó választásnak bizonyulnak majd a műanyag ablakok, amik jó hőszigetelő képességgel rendelkeznek, ugyanakkor az áruk is megfizethető.

műanyag ablakok hőszigetelése kiváló, ennek köszönhetően egyrészt jelentősen emelkedik a komfortérzet, hiszen könnyebb megtartani a kellemes belső hőmérsékletet. Másrészt viszont a műanyag ablakok a spórolásban is segítenek, hiszen télen megakadályozzák a lakás gyors kihűlését, míg nyáron a fülledtség kialakulását a belső terekben. Ennek köszönhetően télen kevesebbet kell fűteni, de nyáron is elég lesz csak időnként, rövid időre bekapcsolni a klímát. Ezzel hosszú távon rengeteget spórolhatunk, és a műanyag ablakok ára is megtérül. 

műanyag ablakok mindezek mellett még környezetvédelmi szempontból is jó választásnak bizonyulnak, hiszen a kevesebb fűtésnek és klímahasználatnak köszönhetően csökken az energiafelhasználás, aminek fontosságát a szakemberek nem győzik hangsúlyozni. A globális felmelegedés visszaszorításának érdekében elengedhetetlen, hogy mindenki arra törekedjen, hogy minél kevesebb energiát használjon fel, ezzel is csökkentve az ökológiai lábnyomát. Természetesen ehhez nem elég a nyílászárókat lecserélni, de nem elhanyagolható a jól szigetelő műanyag ablakok szerepe. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és kérdése lenne termékeinkről, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Cégünkre számíthat a műanyag ablakok beszerelésével kapcsolatban is, melyről a részletes tájékoztatásért bátran keresse munkatársainkat!  

Modern világunkban szinte örök kérdés, hogy milyen nyílászárókat érdemes választani. Azt nem lehet megmondani, hogy melyik a legjobb, azonban kétségtelen, hogy mindnek megvannak a maga előnyei. Nézzük, hogy miért jár jól az, aki a műanyag ablakok mellett teszi le a voksát!

műanyag ablakok legnagyobb előnye a nagyon jó hőszigetelés. Segítenek megőrizni a kellemes belső hőmérsékletet, így télen kevésbé hűl ki a lakás, nyáron pedig lassabban melegszik fel. Így sokat lehet spórolni a fűtésen, illetve a klíma használatán. A kevesebb energia felhasználása környezetvédelmi szempontból is nagyon pozitív. A műanyag ablakokat sokan szeretik még a kiváló hangszigetelésük miatt is. Mivel a beszűrődő zajok nagy részét megfogják, kellemesebb lesz az otthon töltött idő és pihentetőbb az alvás.

Amennyiben úgy döntött, hogy Ön is modern, műanyag ablakokkal szereli fel otthonát, keressen fel minket bizalommal! Kérje ajánlatunkat még ma, hogy mielőbb élvezhesse új nyílászárói előnyeit!

Geneo ablakok

RAU-FIPRO X: Kiváló minőség és újrahasznosíthatóság acélmerevítés nélkül is maximális stabilitást biztosító csúcstechnológiájú alapanyag. A RAU FIPRO X a REHAU saját fejlesztésű, szálerősítésű kompozit alapanyaga. Az ilyen jellegű alapanyagok már a legszélsőségesebb körülmények között is bizonyítottak a Forma 1-ben és a repülőgépgyártásban. REHAU ezt a technológiát alkalmazza GENEO rendszerünk előállítása során. A szabadalmaztatott RAU FIPRO X profilmag maximális stabilitást garantál. Ráadásul a felhasználás mintegy 90%-ánál mellőzni lehet az acélmerevítést, így a legjobb hőszigetelést biztosítjuk kompromisszumok nélkül. Szálerősítésű prémium rendszer 86 mm-es beépítési mélységgel és akár 0,79 W/m²K Uf-értékkel. A GENEO a legjobb stabilitást biztosítja a csúcstechnológiájú RAU-FOPRO X alapanyagú profilmag, az optimalizált profilszerkezet és az IVS integrált merevítési rendszer együttesének köszönhetően. Így a GENEO – a hőhidak kiküszöbölésével – kimagaslóan jó, akár 0,79 W/m²K Uf-értéket ér el, és akár 76%-kal csökkenti az energiafogyasztást.

ablak_geneo

A TERMÉK ELŐNYEI

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

Új építésű épületeknél és felújításoknál
családiházaknál és társasházi lakásoknál
szállásjellegű épületeknél (szálloda, panzió)
középületeknél
passzívházaknál

Synego ablakok

PVC-rendszer 80 mm-es beépítési mélységgel és akár 0,94 W/m²K Uf-értékkel. SYNEGO-val otthona meleg, kényelmes és biztonságos lesz. Érezhetően csökkentheti fűtési költségeit és olyan komfortban lesz része, amiről többé nem akar majd lemondani.

ablak_synego

A TERMÉK ELŐNYEI

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

új építésű épületeknél és felújításoknál
családiházaknál és társasházi lakásoknál
szállásjellegű épületeknél (szálloda, panzió)
középületeknél

Euro-Design ablakok

Euro-Design 70 ablakrendszer 70 mm-es beépítési mélységgel. Az Euro-Design 70 ablakrendszer a kialakítási lehetőségek széles választékát kínálja. 70 mm-es beépítési mélysége miatt ráadásul tökéletesen alkalmas régi épületekhez.

ablak_ed70

A TERMÉK ELŐNYEI

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

új építésű épületeknél és felújításoknál
családiházaknál és társasházi lakásoknál
szállásjellegű épületeknél (szálloda, panzió)
középületeknél