5 érv a szekcionált garázskapu mellett

Minden garázskapu típusnak megvan a maga előnye, de a szekcionált garázskapu nagyságrendekkel többet tud versenytársainál. Íme 5 érv, ami Önt is meg fogja győzni!

A hagyományos garázskapunak ma már sokféle modern változata létezik, mégis akad egy típus, ami kiemelkedik a piaci kínálatból. A szekcionált garázskapu népszerűsége évek óta töretlen, ami nem véletlen, hisz valóban számtalan előnyt tud felmutatni, de mégis mivel győzi meg sorra a megrendelőket?

  1. HelytakarékosságHa nincs elég szabad terület a nyitáshoz, egyértelműen a szekcionált garázskapu tud eleget tenni az igényeknek. Mivel a panelek függőleges irányba mozognak és a garázs mennyezetére fekszenek fel, ez a típus akkor is jó választás, ha a korlátozott hely miatt más megoldás szóba sem jöhet.
  2. BiztonságA kapu masszív, strapabíró acéllemezekből áll, ami remek védővonalat képez az autó és a betolakodók között, ezen felül biztonsági rendszerrel is kiegészíthető. A szekcionált garázskapu a baleseteknek sem enged utat, zuhanás, szorulás és ujjbecsípődés elleni védelemmel van ellátva, így minden szempontból óvja használóit.
  3. Energiahatékonyság: A panelek remek hőszigetelőképességének köszönhetően bármilyen időjárási körülmények mellett kellemes hőmérsékletet lehet fenntartani a helyiségben. Nem kell többé aggódni az autó és egyéb, garázsban tárolt értékek miatt, de eközben az energiapazarlásnak is búcsút lehet inthetni.
  4. Hosszú élettartam: Garázskaput csakis hosszú távra érdemes tervezni, ám ez a típus nem okoz csalódást ezen a téren sem. A panelek ellenállnak a karcoknak és egyéb mechanikai sérüléseknek, nem árthat nekik hőmérsékletingadozás, pára, rozsda, sőt, még a vegyszeres tisztítást is jól bírják.
  5. StílusA szekcionált garázskapu egyszerű, mégis ezerarcú, hiszen rengeteg lehetőség áll rendelkezésre ahhoz, hogy a megrendelők ízlésre és környezetre szabják. A sima felületű panelek mellett faerezetű változatokból is lehet választani, a színvariációknak pedig szinte csak a képzelet szabhat határt.

Ha mindezek alapján Ön is úgy véli, hogy ez az a típus, amire szüksége van, rendeljen személyre szabott garázskaput Mosonmagyaróvárról, a mi cégünktől!